La cançó Con altura, de Rosalía, és, amb 1.141 milions de reproduccions, el vídeo musical més vist del 2019 a Youtube a Espanya i ocupa el segon lloc a nivell mundial, segons la llista anual de la plataforma de vídeo.

La cantant catalana és un dels dos artistes que aquest any han superat els mil milions de reproduccions, juntament amb Daddy Yankee.

A Rosalía la segueixen a la llista de videoclips musicals més vistos el 2019 a Espanya el vídeo Con calma, de Daddy Yankee; China, d'Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G, Ozuna i J. Balvin; Contando lunares, de Don Patricio i Cruz Cafuné; Secreto, d'Anuel AA i Karol G, i HP, de Maluma.
A nivell mundial, Rosalía ocupa el segon lloc d'una llista que encapçala Con calma de Daddy Yankee, amb 1.603 milions de reproduccions.

A aquests dos èxits els segueixen a la llista mundial i també en espanyol, Secreto, d'Anuel AA i Karol G; China, d'Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G, Ozuna i J Balvin; No me conoce (Remix) de Jhay Cortez, J Balvin i Bad Bunny, i Señorita, de Shawn Mendes i Camila Cabello.