El primer concert dels quatre de Coldplay a Barcelona ha deixat tot d'imatges memorables, però una en concret es vincula directament amb la cultura catalana. En ple concert, uns fans de la banda van formar un pilar que va sorprendre els músics. Chris Martin, el cantant, va aturar l'espectacle, per observar atentament el pilar. 

☔ I si plou al concert de Coldplay a Barcelona? Aquestes són les alternatives

"Això és el millor que he vist mai", va dir Martin en aturar la cançó Yellow per veure el pilar. "Com us manteniu un sobre l'altre? No ho entenc. Meu aquesta noia fantàstica!", va exclamar el cantant assenyalant la noia del pilar, per finalment concloure: "És el millor que mai hem vist en un concert". 

Coldplay no són els únics músics que han quedat fascinats pels pilars que s'han organitzat als seus concerts. Els fans més veterans d'una de les darreres grans estrelles que ha passat per la capital catalana saben a qui ens referim. Bruce Springsteen és un dels músics que han quedat meravellats per aquesta tradició catalana. Tot plegat va quedar registrat en un concert de Barcelona quan el Boss tocava Born to Run

Coldplay marca la seva primera nit

Un inici amb la celebrada Higher power amb confeti, globus, foc i una sincronia de polseres amb llum de tots colors feia presagiar una nit històrica per als fans de Coldplay que van poder comprar entrades per al primer dels quatre concerts a Barcelona. L'actuació d’aquest dimecres a l'Estadi Olímpic va ser un espectacle musical, però també visual. "Farem el millor xou de la nostra vida", va prometre en començar el líder de la banda i va recordar Tina Turner, de qui s'ha conegut la mort poc abans del concert. Una de les cançons més destacades ha estat Viva la vida, cançó que connecta a Barcelona amb l'era de Pep Guardiola al Barça. A més, el repertori ha recollit altres dels seus èxits com Infinity sign, My universe o Fly on, moment en què Chris Martin ha fet pujar una noia del públic. 

La noia pilar concert coldplay. cedida

Les càmeres de l'estadi va enfocar la jove que va fer un pilar en el concert de Coldplay. Cedida

El concert ha comptat amb uns artistes sorpresa: els Gipsy Kings. El grup també va fer el seu particular homenatge a Tina Turner, versionant Rolling on the river. Un Bamboléo i Volaré van reconvertir temporalment el recinte en un tablao flamenco. Han tancat dues hores de concert amb Fix you i Biutyful. No se sap si hi ha més sorpreses que la banda prepara per a les pròximes tres nits. Barcelona és l'única parada que Coldplay fa a l'Estat espanyol.