Aquesta tarda José Antich presenta el Club El Nacional a les comarques gironines. La xerrada és la darrera de les tres presentacions territorials que el Club El Nacional ofereix arreu del país aquest 2019, després d’haver aglutinat quasi 100 persones en les anteriors, fetes a Tarragona i Lleida. L’acte, obert a tothom, tindrà lloc a la sala d’actes de la Casa de Cultura de Girona (pl. Hospital, 6) a les 19 h. A part de la presència del director d'ElNacional.cat, la xerrada comptarà amb les intervencions de Jordi Barbeta i Iu Forn, tocarà diversos temes de l’actualitat i permetrà al públic fer diverses preguntes als tres ponents.

El Club ElNacional a Tarragona

El Club El Nacional és el projecte que des d’ElNacional.cat vam engegar l'1 d’octubre i amb el qual volem continuar ampliant la nostra comunitat de lectors compromesos amb el país i, sobretot, amb la informació directa i en directe. Quatre anys després de fundar-se, des d’ElNacional.cat continuem creient que el periodisme és una eina per explicar i entendre més bé la nostra realitat, per aquest motiu el Club El Nacional és un lloc de confluència de tots aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i crítiques, i amb qui compartim una visió de Catalunya.

Cartell Girona

L'acte obrirà les portes a les 18.50 h i funcionarà amb el sistema del "primer que arriba, el primer que seu”, per bé que els socis del Club El Nacional de les comarques gironines tenen un lloc assegurat a les primeres fileres.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat