Lana del Rey, SZA, Pulp, VAMPIRE WEEKEND, Mitski, Charli XCX, Justice, PJ Harvey, The National, Disclosure, FKA twigs, Bikini Kill, Deftones, Troye Sivan i Beth Gibbons són els principals reclams internacionals per la 22a edició del Primavera Sound, que enguany compta amb 150 convidats de luxe. El cartell del Primavera Sound 2024 dona el tret de sortida a la cursa musical de l'estiu, i se suma a d'altres que també han començat a fer públics els noms dels seus artistes confirmats, com el Festival Vida o el Cruïlla. Enguany el festival català més internacional de casa nostra se celebrarà del 29 de maig al 2 de juny al Parc del Fòrum.

Altres artistes confirmats són Peggy Gou, Rels BThe Lemon TwigsDJ Playero, Wiegedood, Jessica Pratt, Arca, Liberato, Dogstar, Guillem Gisbert, Mujeres, Maria Jaume, Depresión Sonora, Mushkaa o El Mató a un Policía Motorizado, a més de les Stella Maris, el súper grup de pop cristià inventat pels Javis a la sèrie La Mesías, que salten de la televisió al certamen. Els encarregats d'inaugurar el Primavera Sound 2024 seran els Phoenix, que donaran la benvinguda a l'esdeveniment en la jornada gratuïta de dimecres. Per tancar les jornades de música electrònica, indie, rock i underground característica del festival, Brunch Electronik comptarà amb sessions d'artistes del techno com ANOTR o The Blessed Madonna.

primavera sound 1700562072 3240872019497236092 173805548

Entrades del Primavera Sound 2024 

La publicació del cartell definitiu també ha fet que els abonaments hagin pujat de preu, una xifra definitiva que es mantindrà o bé fins a l'arribada del festival o fins que s'esgotin les existències, així com que es posin a la venda les entrades per dia. Així ho ha comunicat l'organització del Primavera Sound, que ja va posar a la venda els primer abonaments per Barcelona a principis de juliol, pocs dies després de finalitzar l'edició del 2023. Ara que ja s'ha revelat el line up, els usuaris poden registrar-se a la web de Primavera Sound per optar a la fan sale d'abonaments durant 24h o fins a esgotar existències. A més, la venda general començarà el 23 de novembre a les 11h del matí. L'abonament general tindrà un preu de 265 euros (més despeses de distribució) i l'abonament VIP costarà 495 euros (més despeses de distribució). 

Quan se celebra el Primavera Sound 2024?

El Primavera Sound fa anys que s'ha replicat a altres ciutats —Oporto, Los Angeles, Santiago de Xile, Buenos Aires i São Paulo—, tot i que l'edició de Madrid va quedar cancel·lada després de celebrar-se sense èxit l'any passat i no comptar amb un espai adequat. A més, tot i les polèmiques i els rumors que alertaven que el festival no es podria celebrar a Barcelona a causa d'unes obres, finalment el Primavera Sound se celebrarà com estava previst. Arribarà al Parc del Fòrum de Barcelona del dimecres 29 de maig al diumenge 2 de juny

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!