La cafetera és un aparell que genera vida al seu voltant. Al matí, després de menjar o abans de sortir de nit, tots recorren a ella. Et proposem una selecció de les millors opcions, des de les més petites i econòmiques per als qui prenen cafè per necessitat (o obligació), fins a les més potents i sofisticades. Hi ha tants cafès com persones que el preparin, i per a cada un hi ha una cafetera.

Viatgera i per a parelles

Aquesta cafetera de dues tasses de la marca TZS First Austria és l'acompanyant ideal, ja sigui de viatge o a l'oficina. Amb aquesta divertida mini cafetera pots gaudir d'un bon cafè en qualsevol lloc ràpidament sense renunciar al sabor i a la qualitat. És un aparell extremadament econòmic ideal per portar qualsevol part sense por que s'espatlli.

81 SBms4YlL. SL1500 2

Cafeteres a hidropresión

Aquesta cafetera Jata prepara deliciosos expressos i caputxinos en segons. El seu petit gran i fàcil ús la fan una gran aliada dels cafès amb presses, permetent-te fer un cafè després de l'altre sense parar.

416voWiUZtL 2

L'autèntic exprés italià

Aquesta cafetera manual Saeco posa a disposició dels entusiastes de la preparació tradicional tot el necessari per a un exprés diari perfecte. A més, el seu filtre a pressió per a crema patentat garanteix una textura deliciosa i de llarga durada. Aquest és un aparell per a autèntics amants del cafè que vulguin degustar cada tassa amb el ritual que es mereix, ja sigui amb càpsules o cafè mòlt. A més té un disseny que transmet passió i elegància.

81kKtGDnPGL. SL1500 3

Una altra opció dins de la gamma Saeco és la Poemia HD8325/47, un autèntic Ferrari de les cafeteres. Aquesta és, sens dubte, una de les millors del mercat. Tanmateix el seu deliciós cafè es fa sense gairebé esforç. Amb ella et podràs delectar amb un cafè de cinc estrelles en qualsevol moment, a més té una gran capacitat, tant d'aigua com de cafè mòlt, de manera que resulta ideal si s'utilitza en despatxos, oficines o cases particulars en les quals d'un moment per a l'altre calgui fer molts cafès per atendre tots els convidats sense descuidar la qualitat de cada tassa.

61oekvBln0l. SL1202 2

Les càpsules van arribar per quedar-se

Aquesta cafetera Nespresso Krups de càpsules ofereix un disseny elegant i discret. Les càpsules van arribar per revolucionar el món del cafè a casa i ho han aconseguit. De fet, ja hi ha una generació que no concep fer el cafè amb cap altre sistema. Si ets d'aquests, no dubtis i aconsegueix aquesta bonica i resistent cafetera.

123

Una altra opció al món càpsules són les Tassimo. Aquesta marca no només et permet fer cafès en un no res, sinó que també ofereix la possibilitat de fer xocolates de tot tipus, infusions, capuccinos i lattes. Aquesta cafetera Bosch és ideal per a cases amb nens que també vulguin asseure's amb les seves tasses al costat dels adults. A més és un aparell ràpid i fàcil d'utilitzar i netejar.

61Uol9hhQEL. SL1500 2

No sense el meu cafè!

Als pisos d'estudiants el cafè es produeix de forma industrial, sobretot en època d'exàmens. I en aquestes situacions les cafeteres de filtre i gerra són ideals. Fan un cafè suaus del que et pots beure tres tasses en poques hores. Aquesta cafetera de degoteig Ufesa fa ràpidament un bon cafè, a més és molt fàcil de netejar.

3WEWE

Les cafeteres són una bona opció com a regal de Nadal, en podem trobar per molts preus i son necessàries a qualsevol casa. Un valor segur!