Albert Sáez, director d'El Periódico, ho serà també del diari Sport, la capçalera esportiva del grup Prensa Ibérica. El mateix Sáez ho ha anunciat aquest migdia a la redacció. Relleva Ernest Folch, que es recupera d'una malaltia cardiaca. Folch era director de Sport des del febrer del 2016. Sáez ho és d'El Periódico des del passat 20 de maig.

Fa dos mesos, Ernest Folch va patir un infart del què es recupera lentament. "La sensació és de tornar a néixer, d'agraïment, d'abraçar la gent. Estic content d'estar viu". Folch era un director de diari inusual, doncs prové del món de la gestió editorial. Havia treballat a Ediciones B, Grup 62, RBA i Ara Llibres.

L'exdirector ha enviat un missatge al diari on explica que "em toca posar per davant la salut a qualsevol altra consideració. Quan em donin l’alta mèdica podria reprendre tècnicament la meva activitat laboral normal, però crec que hauria estat perjudicial pel diari allargar una situació de provisionalitat com aquesta". També anuncia que des del setembre continuarà col.laborant en els mitjans.

Estalvis i canvi de de seu

Aquest relleu es relaciona amb els ajustos de costos que Prensa Ibérica executa als diaris del grup d'ençà dels ERTO motivats per la pandèmia. Algunes operacions amb possibles repercussions a Barcelona s'han aplicat al diari Levante, de València, una de les principals capçaleres de Prensa Ibérica, que ha eliminat la secció d'esports i encarta el diari esportiu Superdeporte, també del grup.

Al setembre del 2019 ja havia llançat Superdeporte Radio, un programa d'informació esportiva descrit al mateix Levante com "la gran aposta del grup Prensa Ibérica per a la nova temporada [aquesta]". El programa aplegava les redaccions de 97.7 Ràdio, Levante TV, Diari de Girona i Superdeporte.

La crisi de la covid-19 ha fet que Prensa Ibérica presentés diversos expedients de regulació temporal d'ocupació (ERTO) que afecten totes les seves capçaleres. Pel que fa a l'antic Grupo Zeta, a més, prepara el trasllat de la seu. A l'octubre, redaccions i oficines van a un edifici a la plaça d'Europa de L'Hospitalet, deixant la seu de Consell de Cent, on Prensa Ibérica ja havia traslladat les seves oficines des de la Diagonal.

Les vendes del diari de paper van a la baixa i el desenvolupament de les operacions digitals no en compensa la caiguda de l'edició impresa. Sport arrossega la cama des que, al desembre del 2017, l'anterior editor va acomiadar la meitat de la plantilla i va externalitzar la gestió de les informacions no relacionades amb el Barça i la LFP.