Albert Sáez Casas (Barcelona, 1965) és el nou director d'El Periódico de Catalunya. Relleva Anna Cristeto, nomenada fa exactament un any i dos dies al capdavant de la redacció del diari del grup Prensa Ibérica. Sáez era fins ara el director de desenvolupament digital del diari. Prensa Ibérica ha fet públic el relleu sense gaires cerimònies, en publicar una informació a la web del diari. El nom de Sáez ja figurava entre els que els editors tenien sobre la taula per substituir Enric Hernández la passada primavera.

El nou director arriba “amb el repte d'accelerar l'estratègia de digitalització en el nou context després de la crisi de l'coronavirus, impulsar el procés d'integració de les seves redaccions, aprofundir en la transformació digital i intensificar el seu caràcter multimèdia”, segons Prensa Ibérica.

Sáez és membre de Comitè Editorial d'El Periódico, al que es va incorporar com a director adjunt al març de 2010, després d'exercir durant dos anys com a president de Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Entre 1998 i 2006 va ser director adjunt de l’Avui. És doctor en periodisme i ha estat professor i vicedegà de la Facultat de Comunicació de la Universitat Ramon Llull. Ha estat guardonat amb el premi Joan Maragall (2000) i el Joan Fuster d'assaig (2014).

Cristeto “deixa el càrrec després d'haver realitzat una important tasca en l'etapa de transició després de la compra de Grup Zeta per Premsa Ibèrica” i “seguirà lligada al grup en la direcció general de continguts”, segons l’esmentada informació.