Per què has de pagar per pertànyer a un diari que ofereix el contingut en obert? Per què fer-se membre del Club de Subscriptors? Aquí tens 5 motius per fer-te d'ElNacional.cat

1. Perquè la nostra independència depèn de tu

ElNacional.cat és un diari sense mur de pagament. Ser-ne subscriptor no és un peatge per tenir accés al seu contingut, sinó contribuir a fer viable el projecte d'un diari en obert i que aplega les sensibilitats polítiques, econòmiques, socials i ciutadanes que s’uneixen en un punt: Catalunya s'ha guanyat l’exercici del dret a l’autodeterminació. A aquesta nostra mirada s’hi oposen forces molt poderoses, però, per això la teva contribució resguarda el diari de qualsevol amenaça externa o boicot publicitari.

Contribueix a compartir el que t’importa. Fes-te d’ElNacional.cat aquí.

2. Perquè Catalunya s’expliqui des de Catalunya

És el suport dels nostres subscriptors el que ens permet seguir fent una informació compromesa i valenta. No volem que el relat mediàtic sobre Catalunya es cuini a 600km de casa nostra ni contra els interessos dels catalans, per això compartim lliurement la nostra mirada sobre la realitat publicant en català, castellà i anglès: per fer-la arribar arreu. Perquè tothom hi pugui accedir. Perquè ser subscriptor d'ElNacional.cat és protegir el nostre periodisme directe i sense tabús.

Esmorzar_Llach_Sergi Alcazar_2

Lluís Llach en una conversa privada amb els subscriptors d'ElNacional.cat, en l'últim acte celebrat abans del coronavirus

3. Per compartir esforços

La crisi del coronavirus ha estat un desafiament inesperat. Paradoxalment, ara que el periodisme fiable, valent i compromès és més important que mai, el mercat publicitari es contrau i els recursos per tirar endavant es minimitzen. En temps d'incerteses, però, ens hem reorganitzat per seguir informant les 24 hores del dia, i si ho hem fet és perquè no estem sols: el nostre projecte és el projecte de milers de subscriptors i milions de lectors que en menys de cinc anys han fet d’ElNacional.cat el diari digital més llegit en català. Aquest projecte també pot ser teu.

 

Col·loqui exclusiu amb Bea Talegón el passat 5 de maig, un acte emmarcat fins l'Àgora ElNacional

4. Per viure l'actualitat des de dins i estar informat de tot en tot moment

Els subscriptors del Club El Nacional tenen accés a xerrades, col·loquis o reunions exclusives amb personalitats de la primera línia mediàtica, i també amb periodistes de la casa. Per viure l'actualitat des de dins i, sobretot, per a poder escoltar i ser escoltats. Cada dia, abans de les 23.00h, els subscriptors reben al seu correu electrònic un butlletí amb el recull de les notícies més interessants del dia i, a més, tenen el dret de comentar totes les notícies del diari. Per a expressar les seves raons amb educació, respecte i sobretot, amb tota la llibertat del món.

Artur Mas Jose Antich Esmorzar socis Club Guillem Camós 06

El president Artur Mas, acompanyat de José Antich, en el segon Esmorzars d'ElNacional exclusiu per a socis, al mes de febrer

5. Per gaudir i compartir uns avantatges magnífics

Els nostres subscriptors disposen d'accés a promocions i descomptes, però sobretot disposen de la possibilitat d'assistir a seminaris d'història, tallers artístics, classes de català, showcookings de cuina, clubs de lectura o iniciacions al tast de vins. A ElNacional.cat ens agrada compartir amb els nostres subscriptors activitats exclusives: que els obrin un celler de més de 500 anys tancat al públic, descobrir la casa més antiga edificada a Barcelona o escoltar en directe i en privat un concert a capella, per posar alguns exemples. Experiències que no tenen preu, en definitiva.

I doncs, vols contribuir a compartir el que t'importa? Si ElNacional.cat és el teu diari, fes-te'n subscriptor aquí.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat