L'Ibex ha aconseguit frenar el seu descens per sobre dels 10.700 punts en una sessió en què els mercats comencen a identificar l'evolució del petroli amb l'economia global. L'Iran va acusar els Estats Units del descens del preu del barril encara que els inventaris de cru americans van descendir en 2,451 milions de barrils, la qual cosa va fer pujar el Brent a 46,08 dòlars.

Una gran confusió domina els mercats en espera que comenci al juliol la campanya de presentació de resultats perquè els missatges dels bancs centrals es confonen amb els de signe polític.

La dada que centrava aquesta tarda l'atenció dels inversors era la de les vendes d'habitatges de segona mà als EUA, Subieron al maig l'1,1% davant una caiguda del 2,5% el mes anterior. Aquesta dada és important perquè permet conèixer el sentiment del mercat i l'evolució del consum, que significa el 70% de l'economia americana.

L'euro s'ha apreciat fins a 1,1144 dòlars mentre les matèries primeres s'orientaven a l'alça permetent a ArcelorMital afegir-se als valors que més es van apreciar en l'Ibex.

A mitja sessió, el Dow Jones retrocedia un 0,18% buscant un lateral on protegir-se davant del fort forat que viu el món del petroli mentre la presa de Mosul s'aproxima.