Zara té un dels pantalons que segueix tendència i que es convertirà en una de les peces del moment. D'efecte lleuger, bon moviment i acabat brillant que li aporta tot l'estil perquè el facis servir onsevulga que vagis.

Zara ha conquerit totes les mirades amb aquests pantalons que té el millor dels estils i de color verd que està molt en tendència ara mateix, pel que desentonar no és una opció amb aquests pantalons de Zara.

El seu disseny de teixit fluid aporta un moviment delicat, amb camals amples que s'adapten als millors estils i recorda els pijames més exclusius de tots els temps. Conserva aquest estil en tot moment amb un elàstic a la cintura per adaptar-se a la figura amb màxima delicadesa.

Alhora el disseny ve acompanyat d'un cordó que et permet ajustar-lo amb facilitat i creant un millor efecte a la cintura, adaptant-se a diferents mesures i tipus de figures, per la qual cosa és del més versàtil que hem vist a Zara.

Cos fluid satinado1
Cos fluid setinatge / Zara

El teixit es compon al 100% en viscosa i el millor és que això genera una caiguda natural, amb plecs delicats i que estan reforçats per l'efecte brillant del teixit setinat. Pots portar-lo amb sabatilles esportives o sandàlies, ja que és un estil molt modern i que hem vist a més d'una revista ara mateix. Amb caiguda natural en la part posterior i costura per mantenir la forma, a més de comptar amb plecs delicats.

Les més fashionistes al·lucinen amb Zara

Els pantalons han conquerit tothom però també hem topat amb una samarreta a to que crea l'efecte de conjunt ideal si estàs buscant un estil relaxat i còmode. Es tracta d'una samarreta de coll rodó i mànigues llargues amb moviment lleuger.

Confeccionada també en el teixit setinat i de tall ampli, és un disseny que va amb totes les figures a onsevulga que vagis. Si bé l'estil és bastant modern i folgat com per adaptar-se a les diferents figures, t'avancem que també trobes una gran varietat de talles.

Cos fluid setinat
Cos fluid setinatge / Zara

És un disseny que està disponible des de la XS fins a la XXL i quan l'hem buscat a Zara totes estaven disponibles. Si vols aconseguir els pantalons, t'avancem que el preu és de 29,99 euros i podràs indagar en el lloc web el preu de la samarreta per portar el conjunt complet.

Ens hem donat a la tasca de buscar la disponibilitat de colors i hem topat que ara per ara només el trobes disponible en verd, però en ser un color en tendència, podem assegurar-te que li trauràs un munt de profit.