Si has patit les baixes temperatures de l'hivern, probablement estiguis com la majoria, comptant els dies per a la primavera. Hi ha dies freds també en aquesta temporada, però estem segurs que el fred és molt menor.

Lluir amb estil és el que totes volem cada temporada i la millor manera d'aconseguir-ho és mirant amb temps les noves peces de les millors marques.

El vestit estampat de Mango que es perfila a ser èxit a la primavera

Els colors vius es perfilen com el gran èxit de la temporada i és per això que aquest vestit de Mango crida l'atenció amb simplement veure-ho. Combina diversos tons de blau amb blanc i un fons negre que fa el contrast perfecte.

El seu estampat de flors grans el converteix en una opció molt bona per utilitzar durant la primavera.

Vestit de Mànec|Mango

Vestit de Mango

Es tracta d'un disseny llarg i que compta amb mànigues bollades que arriben fins al colze i compten amb una cinta que les ajusta al teu braç per a més comoditat i mantenir la forma de la màniga en tot moment.

És un vestit de tall llarg que arriba gairebé fins als turmells i que explica amb una faldilla lleugera que es mou d'un costat a un altre a mesura que camines i et brinda un abillament més versàtil i solt. El seu escot és a V, fent que sigui un vestit que pots combinar pràcticament amb tot.

Un dels detalls més atractius és el seu frunziment central, que l'ajusta encara més a la cintura i fa que la teva figura llui molt més estilitzada.

Una peça idònia per quan necessitis anar arreglada, però al seu torn amb un toc informal. Ideal per combinar amb botins i també amb sandàlies. Fins i tot, si t'atreveixes, per què no unes d'esportives?

Quant al tancament, compta amb una cremallera en la part posterior que passa gairebé desapercebuda i a més no compta amb folre, per la qual podràs utilitzar-lo en dies amb temperatures no tan elevades i gaudir d'una peça realment fresca.

Si et vas a la pàgina de la marca, allà trobaràs les diferents opcions de talla, totes amb el mateix preu: 59,99 euros.