Hi ha èpoques per a tot. Peces que es llueixen millor a l'estiu i altres a l'hivern. Segur que no t'imagines portant un abric a l'estiu, ni un banyador a l'hivern, bàsicament perquè tots ens mirarien com si estiguéssim boges i perquè viuríem temperatures extremes. Tanmateix, hi ha peces que es poden lluir els 365 dies de l'any, 366 quan és de traspàs.

vestit lencero

Vestit lencero / H&M

El vestit es pot lluir tot l'any

El vestit ens encanta. És el nostre favorit quan tenim un sopar, un casament, un esdeveniment important amb familiars, amics o companys de feina. Clarament es tradueix en elegància i celebració. Ens agraden molt perquè són molt còmodes. Tanmateix, les vendes d'aquests descendeixen en l'època hivernal. S'utilitzen més pantalons, jerseis de punt, entre altres peces.

Si et poses unes botes de canya alta i una blazer també pots lluir un bon vestit, com el que hem trobat en H&M. No perdis l'oportunitat. El vestit és per a tot l'any. Això sí, a l'hivern cal abrigar-se una mica, només el podràs lluir en interiors. Ens hem enamorat del vestit llencer de setí de la marca.

Primer de tot pel seu gran preu. Està rebaixat al 60%. Actualment costa tan sols 15,99 euros. No ens estranya que s'estigui esgotant. Tan sols queden les talles més petites, com la XS, S o M. Disponible en negre o en beix. Vestit midi de setí amb tirants fins ajustables i escot de bec amb costura frunzida i vorell drapat. Cremallera oculta a l'esquena. Folrat.