Lleuger, senzill, bonic i molt sofisticat, així és el nou vestit que Bershka ha inclòs a la seva col·lecció. Aquesta serà la peça més buscada de la temporada estival ja que a més de tots els atributs que ja t'hem esmentat, aquesta peça prodiga elegància i serà ideal per als dies més càlids gràcies a la seva frescor.

Parlem del vestit mini tirants efecte chifón en color cru, amb tirants, efecte chifón i un escot drapat que el fa del més sensual. A més, aquesta peça té un detall d'obertura en el baix i el seu tipus d'ajustament és regular, per la qual cosa serà ideal per a tot tipus de siluetes.

Aquest vestit està confeccionat tant al seu folre com al seu exterior amb un teixit compost de 100% polièster. Aquest material és el que li aporta la lleugeresa, frescor i fluïdesa als que ja hem fet menció.

Vestit mini tirants efecte chifón1
Vestit mini tirants amb efecte chifón / Bershka

Aquest model serà perfecte per utilitzar-lo en diverses ocasions, tot dependrà dels complements que decideixis portar. Per exemple, serà el candidat ideal per a una tarda en què desitgis anar més arreglada; això, acompanyant-lo amb uns botins de taló i una caçadora negra. Lluiràs increïble! Si al contrari el que busques és un look més sofisticat, porta'l amb unes sandàlies de taló i una bossa petita, seràs el centre de les mirades.

Pots comprar-lo ara mateix a Bershka

Com adquirir el vestit mini de Bershka?

Encara que només et parlem del vestit en color cru, la veritat és que aquesta peça la pots aconseguir en uns altres dos tons: en blau clar amb estampat de colors i en morat. Ambdós són colors molt bonics, però sens dubte el que ens ha transmès més elegància i glamur ha estat el cru.

Vestit mini tirants efecte chifón
Vestit mini tirants amb efecte chifón / Bershka

Si ja has caigut rendida davant dels encants d'aquesta peça, la firma low cost el té disponible a la seva botiga online i a les seves botigues físiques per un preu de tan sols 19,99 euros.

Quant a les mesures, el to cru compta amb les últimes unitats de la XS, S i M. Els altres dos colors ela trobaràs des de la talla XS fins a la XL. No deixis passar l'oportunitat i adquireix el teu abans que s'esgotin per complet.

Pots comprar-lo ara mateix a Bershka