La bossa s'ha posicionat com un dels complements més importants en els looks de les amants de la moda. Tanmateix, moltes somien incloure als seus abillaments una bossa única i original que destaqui de la resta, és el que ha fet Bershka traient a la llum el més cridaner de la temporada.

Encara que la firma low cost ofereix una àmplia varietat d'aquests accessoris, ha estat la bossa nansa beads la que s'ha robat la nostra atenció Per què? És molt diferent de la resta i t'assegurem que amb ell atraparàs les mirades de tots.

El seu disseny està fet de 100% acrílic, un material lleuger pel que el seu transport no serà cap problema. A més, cal destacar la seva qualitat i gran resistència als impactes. Aquest material és el que permet la claredat òptica i transparència de la bossa.

Les seves cures són senzilles, només no has de rentar, ni utilitzar lleixiu / blanquejador, ni planxar, tampoc no pots utilitzar neteja en sec ni assecadora. Passa un drap sec per netejar i llest.

D'altra banda, aquest complement ve en color rosa, detall que et permetrà contrastar amb els looks que decideixis utilitzar o combinar en un outfit total pink.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Bershka

Bossa de Bershka
Bossa de Bershka

Quant a les seves mesures, aquesta bossa destaca per ser petit, per la qual cosa només podràs portar el més important a les teves sortides quan l'utilitzis.

Fondre's davant dels encants d'una bossa tan original i únic com aquest no serà una tasca difícil, per això t'expliquem que pots aconseguir-ho tant a la botiga física de Bershka com demanant-ho de manera online a través de la seva pàgina web. El seu preu és de 22,99 euros.

Importància d'una bonica bossa

Una bossa de mà és un accessori propi de la dona, el qual consisteix a ser un article que permet transportar un número reduït d'articles d'ús freqüent, com a cartera, claus o alguns cosmètics. Les bosses de mà poden ser de diferents mides i de material.

Tenir-ne un d'aquests t'aportarà elegància, podràs portar certa quantitat de coses depenent de la seva mida, millora la teva aparença i és pràctic i còmode.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Bershka