El Corte Inglés porta descomptes en peces increïbles que no et pots perdre. En aquesta oportunitat ofereix una jaqueta de punt de Sfera, que gràcies a la gran rebaixa que li van aplicar, està arrasant les vendes online.

Per a aquest hivern és necessari tenir a la nostra disposició roba d'alta qualitat que pugui abrigar prou sense deixar de projectar estil, originalitat i classe, per aquesta raó, t'assegurem que apostar per aquesta jaqueta no et decebrà en l'absolut.

Aquesta peça sempre serà tendència i mai no estarà de més al nostre armari, tanmateix, és important aconseguir-la de bona qualitat i amb un disseny que aconsegueixi captivar-nos. Afortunadament, totes aquestes característiques les recull Sfera en aquesta peça i el més sorprenent de tot és que la pots adquirir per tan sols 11 euros.

Jaqueta de punt, el bàsic que mai no passa de moda

La tendència que marca la jaqueta de punt mai quedarà en el passat, no importa el temps que passi, sempre formarà part del closet dels que més saben de moda. Estem segurs que aquesta peça de vestir formarà part dels millors outfits d'hivern, fins i tot els de primavera.

Jaqueta de punt de Sfera

Jaqueta de punt de Sfera

Sfera ha llançat al mercat una peça tan delicada i subtil que sembla feta a mà. Pots aconseguir-la en dos tons, camel i blau. El primer et permet transmetre un toc d'alegria i serenitat al teu vestidor, mentre que el segon, et dona una aura més vibrant sense deixar de tenir un look sobri. Ambdós colors, són grans eleccions per combinar amb el conjunt que decideixis utilitzar.

La jaqueta la pots combinar amb la majoria de les peces que tinguis al teu armari i és funcional per al dia a dia. Un vestit de base o uns vaquers amb una camisa serien opcions ideals al moment de voler utilitzar-lo i destacar entre la multitud.

Pots adquirir-la a la botiga online El Corte Inglés. Per sort disposen de totes les talles, així que no hi ha excusa perquè et quedis sense la teva.

Sens dubte, és una de les millors inversions que podràs fer. Per només 11 euros obtindràs una peça amb acabats d'alta gamma que et faran opinió tot just sortida d'una revista de moda de Nova York.