Aquesta setmana ha estat la més gèlida del primer mes d'hivern. Encara ens falta molt per a la desitjada primavera, per a aquelles persones sense al·lèrgies, així que de moment serà millor que aconseguim un bon abric. Una de les peces que més ens protegeix del fred és la plumífera. Els abrics o jaquetes embuatades són les més desitjades. No només abriguen, sinó que a més no pesen. Són molt còmodes de portar. I molt més la que t'ensenyarem en aquest article, mai no hauràs vist res igual.

Et presentarem una jaqueta que necessitaràs des de ja, per molt que tinguis el teu armari atapeït. Segur que trobes la manera de fer-li un buit. Aquesta jaqueta ho té tot per arrasar en vendes. Sens dubte, els dissenyadors de Springfield tenen un gran mèrit. I el millor és que a més ara es troba en rebaixes i hi són totes les talles disponibles.

Jaqueta embuatada de Springfield Jaqueta embuatada de Springfield

La jaqueta que es transforma en bossa al millor preu

De la XS a la XL. Al 50% rebaixada. De 49,99 euros a 24,99 euros. És una jaqueta embuatada molt fina amb caputxa. Repel·leix la pluja eixugant-se a l'instant. I el millor de tot és que no és una jaqueta normal. Es pot enrotllar, plegar i guardar-te-la en una bossa. Així si un dia tens calor te la pots treure i guardar-la, no et molestarà.

"Jaqueta embuatada amb caputxa, amb butxaques en els laterals, amb tancament de cremallera i pleagable dins de bolsa. Farcit interior de polièster reciclat," defineix Springfield al web.