Les rebaixes ja han començat i han arrasat. Moltes peces s'han esgotat i algunes estan a punt de fer-ho. És el moment d'aconseguir totes aquestes peces que han lluit durant aquestes últimes setmanes nostres expertes en moda favorites, com és el cas de María Pombo.

Aquesta temporada el teixit de punt ha estat un dels més reeixits. Els jerseis han arrasat, però també les armilles. María Pombo en va lluir un dels més bonics que hem vist mai. És de Springfield, ens serveix per a gran part de l'any i està rebaixat al 50%.

armilla maría pombo

L'armilla de María Pombo al millor preu

És una armilla que podem combinar amb una camisa o una brusa i ens abriga. Aquesta peça no pot faltar en el nostre fons d'armari. És una armilla de punt amb coll alt en color marró grisenc. Abans costava 35,99 euros i ara, amb el descompte, 17,99 euros.

Està confeccionat en 68% polièster i 32% acrílic, és important rentar-lo a una temperatura màxima de rentat 40C. Centrifugat curt, no blanquejar, no assecar en assecadora amb un planxament suau, així podràs tenir-la més temps amb tu i treure-li el màxim profit.

Amb aquesta armilla evitarem els constipats, ja que ens protegeix el coll de les baixes temperatures. Ens donarà aquest punt de més d'abric, molt necessari en aquestes dates. Es pot combinar amb una brusa o camisa blanca o negra, i amb uns jeans. Aquesta disponible a tres talles, S, M i L.