El xarol és un d'aquests materials clàssics que sempre tornen. I ara ho fa de la mà d'uns botins de plataforma. La marca espanyola Bershka no podia ser aliena a aquest revival i és per això que a la col·lecció d'aquest any els seus botins de xarol en color cru estan triomfant.

Com sabràs, Bershka és una de les botigues de roba preferides per moltes dones (i ara també per molts homes). No és estrany, si tenim en compte que ofereix roba de qualitat a un preu més que reduït.

botins de charol1

Botins de xarol amb plataforma de Bershka / Beshka

Botins de xarol amb aire dels setanta

Aquests botins de xarol semblen trets de la pel·lícula Hi havia una vegada a Hollywood, i amb ells una d'estilosa Amaia Salamanca ja ens va enlluernar per Nadal. Doncs bé, s'han convertit en les sabates de plataforma més venudes de la marca filial d'Inditex.

Botins de xarol amb plataforma de Bershka

Botins de xarol amb plataforma de Bershka / Beshka

Aquests botins d'aire dels setanta de Beshka amb taló gruixut geomètric i alt, i amb teixit de xarol blanc de Bershka, són un must de la temporada. Ho són per la seva combinació de comoditat amb el glamur del xarol.

Per lluir un estil retro

Són ideals per lluir amb un look de vestit de jaqueta i armilla en color blanc total, o bé per combinar-los amb pantalons texans flare i minifaldilles de quadres, també tendència en aquesta temporada. Amb ells li donaràs un punt retro al teu estil. Aquests botins podrien ser per a tu si ets de les que no tem cridar l'atenció.

botins de charol2

Botins de xarol amb plataforma de Bershka / Beshka

Finalment, has de saber que aquests botins de taló i plataforma de xarol de Bershka estan a la venda al web i a les botigues físiques de la firma a un preu més que assequible: 35,99 euros. I les podràs trobar en talles que van de la 35 a la 41.