Els amants de l'esport a l'aire lliure, específicament del ciclisme, saben que aquesta és una de les activitats físiques que més beneficis aporta. Però també requereix planificació i comptar amb els elements necessaris per realitzar-la de forma segura.

Moltes vegades ens frenem de dur-la a terme perquè no tenim prou espai per portar un casc de bicicleta convencional. És per això que Decathlon porta una alternativa que ha sorprès tots i que s'ha convertit en la gran solució.

Cap en tots costats

Decathlon té un casc per a bicicleta urbana que es plega totalment i que podràs portar als teus passejos o entrenaments sense necessitat de comptar amb bosses grans o especials.

Està dissenyat amb un sistema plegable que et permet reduir la seva mida per estalviar espai a la teva bossa de diari o d'entrenament. Confeccionat amb materials flexibles que li permeten doblegar-se amb facilitat i sense preocupar-te per marques o esquerdes.

Casc plegable de Decathlon

Casc plegable de Decathlon

No requereix eines especials o sistemes complexos per poder plegar-lo, ja que n'hi ha prou amb pressionar-lo des de la part superior, per reduir la seva mida. A més de ser plegable, està fet amb materials lleugers, que no generen pes excessiu, ni a la bossa ni al teu cap.

Aquest cas ho pots trobar disponible a dues talles, sent la talla M amb una mesura de 55-58 cm, mentre que la talla L té unes mesures de 59-62cm. S'ha convertit en l'opció ideal per als qui utilitzen la bicicleta com a mitjà de transport diari, perquè podràs portar-lo a tot arreu amb facilitat.

Una altra de les coses que ha agradat als ciclistes és que compta amb una combinació de colors sòbria i alhora adaptada a tots els gustos. En la seva gran part en color negre i amb detalls taronja que fan el contrast ideal perquè puguis combinar-lo amb tot i a més millora la visibilitat d'altres conductors.

Aquest model és unisex, per la qual cosa s'adapta a diferents usuaris, oferint un ajustament còmode i sense preocupar-te per pressions al teu cap o acabar amb dolor després de tot un dia d'ús.

Et recomanem no esperar gaire per aconseguir-lo, ja que es troba disponible per 49,90 euros, un preu que, per a un casc com aquest, resulta bastant temptador.