Parfois ens deixa enamorades de la seva bossa tote amb penjoll, el qual és el principal protagonista en el seu estil pel bé que es veu, ja que aquest penjoll compleix la funció de captar mirades i de fer que la bossa ressalti molt més del que deuria.

Té un color que fa que encaixi molt bé en qualsevol situació i que també permet que es pugui utilitzar amb una gran varietat de peces, la qual cosa sense cap dubte és una cosa que li dona molts punts positius a aquesta bossa.

Tanmateix, potser el que més ha fet que aquesta bossa es torni molt popular és que té un preu de 27,99 euros, preu que el fa ser molt accessible sense cap problema per a tota mena de persones.

Bossa de Parfois
Bossa de Parfois

Tot el que has de saber sobre aquesta bossa de Parfois que no dubta a ser tendència

Porta per nom "tote everyday" donant a entendre que és una bossa ideal per utilitzar tots els dies, ja que és capaç d'encaixar sense cap problema amb qualsevol estil amb què el portis, sent d'aquesta forma una bossa molt versàtil.

És una bossa amb un color cru i amb nanses de color marró que creen contrast i que fa que es vegi bastant genial a la vista, encara que també té una nansa bandolera per portar la bossa d'aquesta forma. Tanmateix, una cosa que crida molt l'atenció és aquest penjoll que té, el qual té esferes de diversos colors, creant un estil molt cridaner.

Té bona mida com perquè puguem portar totes les nostres coses sense cap problema i alhora té una butxaca interior amb cremallera, la qual cosa fa que puguem portar les nostres coses molt millor acomodades.

És una bossa molt bona que podràs comprar per molt poc diners i a qualsevol de les botigues de Parfois, per la qual val molt la pena i ho recomanem molt gràcies a tot el que ja t'hem explicat. És una compra segura, així que no la desaprofitis.