Primark té un pijama que és pura elegància i no hem vist en cap altre costat, es tracta d'un disseny de tirants fins que s'ajusten a les espatlles amb gran precisió i delicadesa, aportant una caiguda natural i delicada, sense renunciar a la comoditat en cap moment.

És el pijama estrella de Primark

És un pijama de Primark del més elegant, amb acabat brillant i un disseny que resulta encantador. Aquest disseny té escot a V, amb caiguda suau al pit i vora delicada que li aporta més suavitat.

La zona del pit s'ajusta amb precisió, en forma de triangle i comptant amb costures a la part inferior que li agreguen una millor forma el bust, creant una bona subjecció i fent d'aquest un pijama del més exclusiu.

La costura sota del pit li agrega a més un detall frunzit amb plecs en el teixit que llueixen molt elegants i naturals. Es manté cenyit en la part superior del cos, amb un efecte que cenyeix la figura i la fa lluir molt més estilitzada i amb delicadesa.

Camisa de Dormir de Primark
Camisa de Dormir de Primark

La resta del disseny és una faldilla àmplia, amb efecte acampanat, de vora delicada i ones en el baix que li aporten molta delicadesa i que, gràcies a la lleugeresa del teixit, ens recorda als pijames més exclusius de les revistes de moda. Sense pressions molestes i ajustant-se a totes les figures amb més precisió.

Els tirants fins a les espatlles brinden molt bona subjecció i s'estenen fins a la part posterior, amb disseny creuat per a més delicadesa i deixant part de l'esquena al descobert per a una millor frescor.

El teixit Jacquard acaba d'agregar-li tot l'encant a aquest disseny de Primark, amb detalls estampats fins i figures que es repeteixen en tot el teixit, amb acabat brillant per a més exclusivitat i un color gris que té llampecs platejats que resulten del més encantadors.

Has de consultar les talles disponibles a Primark, però et podem avançar el preu, ja que ho aconsegueixes per 14 euros.