Primark ha conquerit les més elegants amb uns botins que no passaran desapercebuts i que a més s'ajusten a la forma del peu des del primer moment. Amb detalls brillants, acabat semitransparent i de canya alta per al millor dels estils.

Aconsegueix les trepitjades més fermes amb Primark

Al millor estil d'una diva de Hollywood és com et sentiràs amb aquests botins de Primark que ho tenen tot per fer-te brillar en qualsevol nit de festa. Porten el segell de Rita Ora i són uns botins de canya alta que s'ajusten a la forma de la cama amb facilitat gràcies a la flexibilitat de la canya.

Aquest disseny té un acabat semitransparent que deixa veure subtilment el color de la pell i crea un millor contrast, fent-los delicats i elegants en tot moment. Una canya que ve acompanyada d'una tira gruixuda a la part superior per a millor ajustament i un tirador a la part posterior que et permet ajustar-lo a la forma del peu amb més facilitat.

Botins de Primark
Botins de Primark

Segueix la forma del peu, mantenint-se ajustada a l'empenya i comptant amb un disseny de punta fina que és pura elegància i delicadesa. És un disseny que compta amb sola fina, delicada i també amb corbes que es justan a la forma del peu per fer-ho veure molt més elegant.

Aquest disseny ve acompanyat d'un taló mitjà, amb acabat també brillant i tapa per a millors trepitjades en diferents tipus de terra.

El que fa que aquestes botes de Primark siguin diferents de la resta, és sens dubte el seu acabat de malla amb tires en color negre que s'uneixen entre si per donar-li una millor forma i crear el millor dels efectes. Una malla que ve a més acompanyada d'aplics en pedra brillant i que acaba de donar-li el toc més especial.

Pots combinar-les amb tot perquè combinen negre i platejat, dos colors que entre si són sinònim d'elegància i glamur. Les talles per elegir van des de la 36 fins a la 41 i són unes botes que pots aconseguir des de ja a Primark per 34 euros.