Si marcar la diferència és el teu, aquestes botes de Primark et faran el treball molt més senzill. Un disseny de canya alta, amb acabat brillant i textura marcada en línies que creen un efecte de cocodril per aconseguir el millor dels efectes.

El calçat de Primark per als looks més exclusius

Aquestes botes de Primark tenen un acabat en textura marcada que simula molt bé l'efecte pell de les botes autèntiques de pell d'animal, amb acabat delicat i solcs marcats que creen un efecte visual encantador.

Amb costures marcades en els laterals per aconseguir el millor dels efectes i mantenint la forma i estructura de la canya per a un millor acoblament a les teves cames. La canya alta és recta i s'ajusta a la forma de la cama amb facilitat, tenint molt bon llarg i sent ideals per combinar amb faldilles, vestits, pantalons i un munt d'estils més.

S'ajusta molt bé al peu, gràcies que segueix la forma de l'empenya i té un disseny de punta definida amb vora arrodonida per a un acabat més elegant. El disseny ve acompanyat d'una sola rígida que ajuda a mantenir la forma, així com un taló d'altura mitjana que eleva la teva figura uns quants centímetres.

Botes de Primark
Botes de Primark

Un taló que es manté a to amb l'acabat metal·litzat i que ve acompanyat d'una peça antilliscant en color negre per al millor dels contrastos igual com la sola.

L'acabat metal·litzat ve reforçat pel color platejat que ha elegit Primark per a la seva confecció, marcant la diferència i sense que necessitis de molt més per ressaltar de la resta, fent d'aquestes botes el centre de totes les mirades.

Unes botes que porten el segell de Rita Ora i que acaben d'ajustar-se a les teves cames gràcies al seu tancament de cremallera que va des del peu fins al més alt de la canya per a un millor efecte. Les seves talles van des de la 36 fins a la 41 i el preu per aconseguir aquest disseny ara mateix és de 30 euros, un preu que s'adapta a la majoria dels pressupostos.