Si alguna vegada vas somiar amb un portàtil amb una combinació perfecta de disseny, potència i versatilitat, és possible que estiguis davant de l'oferta de l'any. Un increïble 71% de descompte en un ordinador de 16 GB de RAM t'assegura potència i rapidesa a l'hora de treballar, jugar o fins i tot veure les teves sèries favorites.

Memòria i emmagatzemament de sobra

A l'era de la multitasca i les aplicacions que consumeixen molts recursos, 16 GB de RAM et permeten tenir múltiples pestanyes i programes oberts sense problemes. A més, amb 512 GB d'emmagatzemament SSD, no només et gaudiràs d'una engegada ràpida, sinó també d'un espai considerable per als teus documents, fotos i programes. Necessites encara més espai? Aquest portàtil permet expandir la memòria amb una targeta TF de fins a 256 GB.

Processador d'11a generació

La potència està garantida gràcies al processador Intel Celeron N5095 d'11a generació. Amb una freqüència de ràfega de 2,9 GHz, aquest processador de quatre nuclis i quatre fils utilitza una tecnologia de 10nm. En termes més senzills, estem parlant d'un rendiment de CPU que ha augmentat en un 35% i un rendiment de GPU que ha escalat en un sorprenent 78% en comparació amb models anteriors.

El tens rebaixat a Amazon

Una autèntica central de treball

Portàtil Jumper Conexiones
Portàtil Jumper Connexions

La paraula que defineix aquest ordinador és multifunció. Oblida't dels cables enredats i els dispositius incompatibles. Compta amb una ràpida connexió a Bluetooth 4.0 i Wi-Fi de doble banda (tant 2,4G com 5G), la qual cosa garanteix una navegació fluida i sense interrupcions. I si de ports parlem, aquesta màquina ve amb un assortiment variat: un port Type-C, Micro HDMI, dos ports USB 3.0 i fins a una ranura Micro TF, per no parlar del seu connector per a auriculars i el port DC per a càrregues ràpides.

Sense sobreescalfaments i bateria de llarga durada

Viatjar o treballar fora no serà un problema. El disseny innovador amb ventilador integrat garanteix que el portàtil mantingui una temperatura òptima per a un rendiment ràpid i estable. I si la teva preocupació és la bateria, pots quedar-te tranquil. Amb una capacitat de 38000mWH, la bateria t'ofereix una mitjana de 7-8 hores d'ús ininterromput. Així que, viatge de negocis? Dia llarg a la universitat? No et preocupis, aquest portàtil no et deixarà penjat.

Experiència visual inigualable

Finalment, no podem deixar d'esmentar la impressionant pantalla IPS FHD de 16 polzades amb resolució de 1920 x 1200 (16:10). Amb una relació pantalla/cos del 93%, aquest ordinador promet imatges vibrants, una experiència visual còmoda i, sobretot, una eficiència més gran.

En resum, si busques potència, disseny i versatilitat, aquest és el portàtil que has estat esperant. Ara el tens rebaixat un 71% a Amazon passant dels 1.299 euros els 379,99 euros. No deixis passar aquesta oportunitat i prepara't per al setembre amb la millor oferta del mercat!