Si et consideres un entusiasta de la tecnologia, o simplement cerques un dispositiu amb un equilibri perfecte entre potència i portabilitat, tenim una cosa que podria interessar-te. Amazon té aquesta tablet amb Android 12 i 64 GB de ROM descomptada en un 80%.

Rendiment superior a les teves mans

La tablet que et presentem no és una més del munt. Equipada amb 4 GB de RAM (Ep! Tens la de 8 GB per 30 euros més) i un generós emmagatzemament intern de 64 GB, la seva capacitat no et deixarà indiferent. Ets dels que necessiten encara més espai? Ja que no et preocupis. Pots expandir la seva memòria amb targetes TF fins i tot uns sorprenents 256 GB. Imagina tot el que podries emmagatzemar: fotos, vídeos, jocs i molt més, sense haver de sacrificar res. I si parlem de rapidesa, aquesta tablet s'impulsa amb un processador de vuit nuclis a 2.0 GHz. Rapidesa i fluïdesa assegurades!

Autonomia que t'acompanya tot el dia

Cansat de dispositius que et deixen tirat a meitat de jornada? Aquest no és el cas. Dissenyada meticulosament per ser eficient, la bateria et garanteix fins a 8 hores d'ús continu amb una sola càrrega. I el millor de tot és el seu disseny: amb un pes de només 0,54 kg i un gruix de 9 mm, és tan lleugera i prima que amb prou feines notaràs que la portes amb tu.

Tablet SGIN bateria
Tablet SGIN bateria

La tens ara rebaixada un 80% a Amazon

Una pantalla que captiva a primera vista

No podem parlar d'aquesta tablet sense esmentar la seva espectacular pantalla HD de 10,1 polzades. Amb una resolució de 1280 x 800, cada imatge ressalta amb detalls impressionants i els colors brillen amb vivacitat. Però no tot és estètica; el seu bisell ultraestret maximitza l'àrea de visualització i el seu revestiment antienlluernador assegura que no et veuràs interromput per molestos reflexos.

Per als amants de la fotografia o aquells que no poden viure sense les seves videotrucades, aquesta tablet compta amb una càmera frontal de 2MP i una de posterior de 5MP. No ens oblidem de les connexions: WiFi, GPS, Bluetooth, ràdio FM i altaveus duals s'integren a la perfecció, cobrint totes les teves necessitats, ja sigui feina, estudi o entreteniment.

En resum, aquesta tablet promet revolucionar el mercat amb la seva combinació de rendiment, disseny i funcionalitat. Un dispositiu que satisfà tant les demandes professionals com les de lleure. Amazon la té rebaixada en un 80%, passant dels 499,99 euros els 99,99 euros. Te la perdràs?