Fa temps que busques un moble amb un estil únic i amb toc dels 50? Llavors sens dubte has de fer-li un cop d'ull a aquesta opció d'Ikea que ens hem trobat i que no hem pogut passar per alt.

En veure'l pensaràs que estem parlant d'una relíquia, però és un disseny disponible actualment i que podria ser a qualsevol catàleg de mobles de disseny dels 50. Però és d'Ikea i es ven a preu mínim.

Transforma qualsevol saló

Ja sigui perquè decideixis posar-lo a la sala de casa teva, la teva oficina, el despatx o la teva sala d'entreteniment, aquest és un moble d'Ikea que té la mida i la forma perfecta per guardar tot el que necessitis en un sol lloc.

Mueble Besta de Ikea1

Moble Besta de Ikea / Ikea

Es tracta d'un aparador de 120x42x74 cm que podràs ubicar als teus salons més grans i que pots elegir entre negre o marró segons sigui la teva preferència i el que millor vagi amb la combinació dels teus espais.

Compta amb els compartiments que necessites per guardar objectes importants com a vaixelles, copes, vasos, licors i tot el que se t'ocorri. A més, és una molt bona opció per lluir els teus objectes més valuosos a la superfície i decorar qualsevol espai.

Mueble Besta de Ikea

Moble Besta de Ikea / Ikea

Disseny simple

Té una forma rectangular definida i compta amb una xapa de roure tenyida que li agrega tot el que necessita, doncs la seva clivelles i relleus et garanteixen un acabat molt més elegant i un moble que es llueix en tot moment.

Aquest moble d'Ikea manté el color natural de la fusta, per la qual cosa és sinònim de qualitat i durabilitat, sent perfecte per als ambients més sobris. Encara que està disponible en altres tons de marró, negre o blanc.

Mueble Besta de Ikea

Moble Besta de Ikea / Ikea

D'altra banda, compta amb un sistema de frontisses que et permeten muntar la porta en horitzontal i vertical segons el que millor et convingui. Les seves divisions són regulables, així que pots adaptar l'espai als elements que necessites guardar i quan vulguis. No necessites claus especials per obrir ni colpejar gaire dur, ja que n'hi ha prou amb tocar les portes i fer pressió perquè obrin.

A més, al moment de tancar-les no et preocupis per sons molestos, ja que són bastant silencioses. Pots ubicar-lo on vulguis i si busques més seguretat, has de saber que compta amb dispositiu de fixació per col·locar a la paret. El preu a pagar per aquest moble és de 192 euros.