No sabem com ho fan, però a Massimo Dutti sempre ens sorprenen, en aquesta ocasió trobem una peça que fusiona comoditat i sofisticació. Es tracta d'un vestit que destaca a causa del seu estil prisat, el qual no només li afegeix estructura, sinó que aporta fluïdesa i permet una excel·lent llibertat de moviment. A més, compta amb un coll halter que li aporta un estil elegant, fent-ho perfecte per a ocasions formals i informals.

Ideal per a diferents ocasions és el vestit de disseny fluid de Massimo Dutti

El vestit prisat de Massimo Dutti és una peça elegant i sofisticada que segurament serà una de les opcions favorites del teu guarda-robes. El seu disseny prisat li dona una aparença moderna i femenina, ja que li afegeix un toc de moviment i elegància, igualment crea un efecte visual interessant i atractiu, sent un model que podràs utilitzar tant en ocasions formals com a informals.

Vestit prisat coll halter1
Vestit prisat coll halter / Massimo Dutti

El seu coll halter afegeix un toc d'estil únic i elegant, ja que deixa les espatlles i part de l'esquena al descobert, creant un efecte sensual i sofisticat, igualment ofereix un ajustament còmode i segur, la qual cosa et permetrà moure't amb total llibertat. A més, al no tenir mànigues no només és capaç d'estilitzar els teus braços sinó que ofereix una frescor envejable.

D'altra banda, el seu estil fluid permet una màxima comoditat i el fa perfecte per a tota mena de cossos, ja que ressaltarà la teva figura d'una manera femenina. El pots combinar amb facilitat per utilitzar-lo en casaments, sopars formals, festes o qualsevol altre esdeveniment en el qual desitgis destacar. De la mateixa manera, pots combinar-lo amb accessoris segons el teu estil personal per destacar amb facilitat.

Vestit prisat coll halter
Vestit prisat coll halter / Massimo Dutti

La seva confecció és un altre punt a destacar, ja que es van utilitzar materials de la més alta qualitat per garantir la seva resistència i durabilitat. Quant als colors disponibles et comentem que l'aconsegueixes només en color blanc, les talles van de l'S fins a l'L i el seu preu és de 129 euros, tens la possibilitat de comprar-los on line o en una de les botigues físiques de Massimo Dutti.