Pull&Bear és una de les marques d'Inditex que proposa els preus més ajustats. És una firma low cost dins del grup low cost, el que fa que visitar-la sempre ens aporti alegries a l'hora de pagar. I molt més actualment en època de rebaixes. Perquè aquests dies es poden trobar oportunitats a Pull&Bear tan interessants com la que ocupa les següents línies.

Es tracta dels pantalons de vestir que trobaràs al catàleg de la firma de moda fins i tot en cinc colors diferents. Uns pantalons elegants que seran perfectes per anar a l'oficina diàriament, per sortir a passejar a mitja tarda o per a un sopar especial. Tot val amb aquests pantalons de Pull&Bear. De fet, t'agradaran tant que voldràs portar-los fins i tot a l'estiu.

Aquest és un dels pantalons més elegants de Pull&Bear

Es tracta dels pantalons de vestir de Pull&Bear que es caracteritzen per les seves costures visibles amb detall de nervi. A més, integra travetes a la cintura. I es completa amb un tancament clàssic de botó amb cremallera.

Pantalons de vestir nervi
Pantalons de vestir nervi

Aquests pantalons estan confeccionats amb polièster en un 62%, viscosa en un 34% i elastà en un 4%. A més, segons assenyala Pull&Bear, aquests pantalons pertanyen a la col·lecció Join Life. Això significa que s'ha utilitzat almenys un 30% de polièster reciclat. Aquest polièster "es produeix a partir de plàstic PET recuperat, reduint el consum d'aigua, energia i recursos naturals. Aquesta peça s'ha produït utilitzant tecnologies que ens ajuden a reduir el consum d'aigua en els processos de fumat i rentat".

Confeccionat mitjançant processos que cuiden el medi ambient

Uns pantalons que, com dèiem, estan disponibles en cinc colors diferents: arena, camel fosc, blau clar, verd fosc o blanc. I és tan econòmic que convida a comprar més d'un model per anar canviant al llarg de la setmana.

Pantalons de vestir nervio1
Pantalons de vestir nervio1

El preu habitual d'aquests pantalons és de 22,99 euros. Però actualment el pots comprar per només 15,99 €. I encara que va ser llançat en talles que van de la XXS a la XXL, t'advertim que algunes de les talles ja han començat a esgotar-se.