Sorprèn els teus convidats en el sopar de nadal amb aquesta amanida de Mercadona que és ideal per als amants del menjar del mar, i que a més té una porció perfecta per compartir.

És l'amanida estrella de Mercadona ara mateix

Complau els paladars més exigents i sense haver de passar hores a la cuina gràcies a Mercadona. Aquesta és una amanida de marisc que ve en presentació de safata i està a punt per menjar, pel que pots servir directe i no hauràs de donar-li gaires voltes a la seva preparació. En mirar els ingredients ens hem trobat amb una combinació de sabors i textures que acaba enamorant més d'un comensal, començant pel rovell d'ou pasteuritzat que és sinònim de cremositat i bona consistència.

Amanida de Mercadona
Amanida de Mercadona

L'amanida ve acompanyada també de maionesa per ajudar a compactar tots els ingredients i aconseguir una barreja homogènia. A més de llagostins i lluç, hem topat que també en aquesta amanida trobes extractes de cranc que li agreguen un sabor diferent i que ressalta des de la primera mossegada. En tractar-se de mariscos, és d'esperar-se que compti amb conservants que li permetin mantenir-se fresca pel major temps possible, així que pots indagar els components amb exactitud en la part posterior. També has de tenir en compte que és possible que aquesta amanida compti amb trossos de gluten, llet, fruits de closca i sèsam, això per als qui porten una alimentació especial i necessiten assegurar-se que s'adapti a les seves condicions.

Amanida de Mercadona fins i tot per a 6 persones

Quan diem que és una safata de Mercadona perfecta no mentim, i és que d'una de sola poden menjar fins a 6 persones, prou porció per completar el platet nadalenc i gaudir d'unes quantes mossegades d'aquesta deliciosa amanida. En total és una safata que té un contingut de 800 grams d'amanida, pel que ja tens una idea de com i quan servir-la. En cas que tinguis dubtes sobre el seu valor nutricional, també pots fer un cop d'ull a l'etiqueta en la prestància i allà trobes tot especificat.

L'has de mantenir al frigorífic a una temperatura ideal, que pot anar des dels 0 fins a les 4°C. Per consumir, el recomanable és treure del frigorífic uns 15 minuts abans de servir per poder assaborir la barreja dels seus ingredients amb més facilitat. Un punt molt important i que recomana sempre el fabricant és mantenir-se atent a la data de caducitat, ja que en tractar-se de mariscos, el millor és prendre la quantitat més gran de previsions possibles. El preu pel qual pots aconseguir cada una d'aquestes safates ara mateix és de 15 euros, un preu que correspon amb els seus ingredients i porció perfecta. Per trobar-la has d'anar a la secció de pizzes i plats preparats i allà la trobes sota el segell de Nova cuina Mediterrània.