El Gelat Bescuit d'Hacendado, la marca blanca de Mercadona, ha impactat els fanàtics de les postres. Aquest nou llançament no és només cap altre sabor més al congelador; és una declaració d'intencions. Un producte que, amb una fórmula aparentment senzilla però executada a la perfecció, desafia la noció de què el gurmet ha de ser sempre car i complex.

Les virtuts del gelat de Mercadona

La primera virtut d'aquest gelat resideix en el seu concepte, tan clar com irresistible: gelat de galeta. No es tracta d'un nom que amaga una realitat decebedora. En obrir el pràctic envàs de mig litre, es confirma la promesa. La base és un gelat de vainilla d'alta qualitat, cremós, suau i amb un sabor autèntic que evita el regust artificial de vainilla que omplien els gelats d'antany.

Gelat de Mercadona
Gelat de Mercadona

La seva textura és densa i sedosa, es desplaça a la cullera amb la consistència perfecta, ni massa dura ni tova, senyal d'una excel·lent qualitat de matèries primeres i d'un procés d'elaboració cuidat. Però l'autèntic tresor d'aquest gelat s'amaga al seu interior. L'estratègia de Mercadona no es limita a afegir trossos de galeta genèrics. La clau de l'èxit està en l'especificació "trossos de galeta caramel·litzada". Aquest petit detall marca una diferència abismal. Aquests trossos no són simplement cruixents; són una explosió de textura i sabor.

Ofereixen una resistència cruixent que contrasta meravellosament amb la cremositat del gelat, i aporten un intens i profund gust de caramel que recorda a les millors galetes artesanals. No s'estoven amb la congelació, mantenint la seva integritat a cada mossegada, la qual cosa garanteix una experiència sensorial satisfactòria de principi a final. És en aquest contrast de textures i en la intensitat dels seus ingredients on el Gelat Bescuit planta de cara a postres gurmet molt més costosos. Aconsegueix aquest equilibri perfecte entre dolç i salat, entre cremós i cruixent, que molts xefs persegueixen en les seves elaboracions. És un gelat honest, sense pretensions, però amb una execució impecable que l'eleva molt per sobre de la seva categoria de preu.

Unes postres de luxe per menys de 4 euros

I és aquí on arriba el factor que el converteix en un fenomen viral: el seu preu de 3,5 euros per mig litre. En un mercat on un gelat prèmium d'una marca reconeguda pot fàcilment doblar o triplicar aquest import, la proposta de Mercadona és revolucionària. Ofereix una experiència de sabor d'alta gamma a un preu accessible, democratitzant el plaer d'unes postres de qualitat.

Aquest preu no sembla ser sinònim de retallada en qualitat, sinó més aviat el resultat de l'eficient cadena de subministrament i la filosofia de preus justos de la companyia. La veritat és que, el gelat de galeta caramel·litzada de Mercadona demostra que la innovació no sempre resideix en l'extravagant, sinó de vegades en perfeccionar el clàssic amb ingredients de qualitat i un toc intel·ligent. Són unes postres que compleix àmpliament amb la seva promesa, superant les expectatives i desbancant, en sabor i satisfacció, a moltes opcions més cares.