Massimo Dutti sap d'elegància i té una faldilla per a aquesta temporada que es convertirà en el més elegant del teu armari. Una faldilla de cossatge alt que s'ajusta amb delicadesa a la cintura i compta amb tancament de cremallera per a un millor ajustament.

Una faldilla de Massimo Dutti amb volats en el baix que és pur glamur

Aquesta és una faldilla d'edició limitada de Massimo Dutti i que conquereix a les més exigents des de la cintura fins al baix. Un disseny que compta amb efecte arrugat en el teixit per elevar el disseny al màxim nivell i que la fa lluir estèticament imponent.

Compte amb tall ampli i volum marcat perquè caminis amb un estil elegant a onsevulga que vagis. El seu tall és recte, la qual cosa li permet a més anar amb un munt de figures i conservar la lleugeresa en tot moment.

Faldilla|Falda de Massimo Dutti
Faldilla de Massimo Dutti

Amb un llarg que s'estén fins als turmells, amb caiguda en cascada i sent lleugerament més curt al mig que en els costats per aconseguir el millor dels efectes. Les ones marcades també venen donades per la vora de rivet que tanca el baix i contribueix amb l'efecte de volum que la fa tan encantadora.

S'ha confeccionat en teixit agradable al tacte i que a més contribueix amb la lleugeresa i l'acabat, doncs aquesta faldilla de Massimo Dutti s'ha confeccionat principalment en viscosa i es combina amb niló i lli per acabar d'agregar tota l'elegància.

Quant al color t'avancem que aquesta faldilla està disponible en vermell i les talles en les quals trobaràs aquesta faldilla van des de la XS fins a la L. així que a més de tenir un estil folgat que li permet anar bé amb totes les figures, també hi ha una bona varietat de talles per mirar.

El preu és tan exclusiu com el seu disseny, sent una faldilla de Massimo Dutti que pots aconseguir ara mateix per 99,95 euros a l'última col·lecció.