Mercadona posa a la venda el millor amic dels qui busquen eliminar el greix del cos i el millor de tot és que conserva propietats naturals úniques. Fàcil de preparar, de la marca Hacendado i amb un sabor que resulta refrescant i encantador.

El te de Mercadona causa sensació

Aquest és un te de Mercadona de què ja tothom està parlant, ja que compta amb ingredients i propietats enriquidores. Es tracta d'un te verd amb gust de llimona que conté un 20% d'herba de llimona, un 65% d'herba de te verd i un 6% de regalèssia deshidratada que aporta un efecte positiu en l'organisme i contribueix amb el control de diferents nivells a la sang.

Aquesta barreja el converteix en una clàssica infusió que contribueix amb el control dels nivells de colesterol i triglicèrids a la sang, sent aquests dos dels nivells més importants a cuidar a l'hora d'eliminar greix i llevar un estil de vida saludable.

Te verd de Mercadona
Te verd de Mercadona

El seu sabor és intens i agradable, però es manté alhora en equilibri perquè puguis gaudir-ne per complet sense saturar-te. Dins de les seves capacitats destaquen l'efecte antimacrobià i també els elements que ajuden a regular la tensió arterial.

És un producte que es troba a les lleixes de Mercadona, en una presentació de caixa que inclou a l'interior bossetes individuals que et permeten preparar la teva beguda amb la quantitat d'herba necessària.

Cada una de les caixes d'aquest producte, compta amb 20 bossetes, per la qual cosa podràs preparar infusions diàriament gairebé per un mes abans d'haver de comprar la següent. El millor és el seu preu, ja que pots aconseguir aquesta infusió per tot just 1,20 euros.

La seva preparació és molt senzilla i tradicional com les infusions de sempre, només n'hi ha prou amb col·locar la infusió o bosseta en una tassa d'aigua bullida i calenta, i esperar que els fulls desprenguin els seus components per gaudir d'una beguda amb molts beneficis.