A molts i moltes els agradaria tenir una màquina del temps per poder viatjar al passat i canviar algunes coses o al futur per saber què passarà. I és de suposar que si es pogués viatjar en el temps, algú hauria vingut a avisar-nos, almenys, que venia una pandèmia.

No obstant això, no és tant ciència-ficció que es pugui viatjar en el temps. Perquè el cert és que sí que existeix una màquina del temps. Només ens permet anar al passat i no ens deixa canviar-lo, però existeix. Es tracta de l'olor.

Mercadona té un sabó que et transportarà en el temps

L'olor d'un plat pot transportar-nos a la cuina de la nostra àvia quan érem petits i petites. O pot portar-nos al costat d'aquell ésser estimat. O viatjar a llocs en els quals vam estar fa anys. I és tan fort el poder de l'olor que ens fa reviure escenes com si fossin reals.

Uns viatges al passat que també pots fer amb un dels productes que Mercadona té a la venda. Ho trobaràs a la secció de perfumeria i cosmètica, una de les més freqüentades pels clients i clientes de l'empresa valenciana.

El sabó Kids de Deliplus fa olor com les piruletes Festa

Es tracta del sabó de mans Kids. Un sabó líquid que conté extracte de cirera i que llança una aroma que et resultarà molt familiar de les tardes que passaves jugant amb els teus amics i amigues. I és que fa olor de la clàssica piruleta que tantes vegades has menjat. Aquella de la marca Fiesta que tenia aquesta olor i aquest sabor tan característics.

Jabon Kids

Sabó líquid de mans Kids de Deliplus / Mercadona

Aquest sabó és líquid i el fabrica la marca Deliplus, una de les marques blanques més ben valorades de Mercadona. I ve en envasos de 500 ml. Aquests, a més, integren un dosificador perquè no s'embruti el taulell del bany o la superfície on el tinguis. I té un curiós color blau.

Aquest sabó Kids de Deliplus el trobaràs tant a les botigues físiques de Mercadona com en la seva pàgina web per afegir el carro. I el preu de cada unitat és d'1,15 euros. Un preu molt ajustat per a tots els viatges al passat que faràs.