El dia d'avui volem parlar d'una crema protectora de dia molt bona que s'està venent fora de mida a totes les botigues de Mercadona pel bé que funciona, a més que és capaç de fer una cosa que molt poques cremes protectores solen fer.

Utilitzar-la té molts avantatges i d'això se n'han adonat gairebé totes les que l'han utilitzat. Moltes dones han parlat d'aquesta crema, fins i tot a través de les xarxes socials, el que deixa veure que aquesta crema val totalment la pena.

T'explicarem tot sobre ella, ja que realment és una crema que val molt la pena, però abans que res, el que més has de saber d'aquesta crema és que la mateixa té un preu de 6 euros.

Crema facial de Mercadona
Crema facial de Mercadona

Aquesta crema no pot faltar-los a aquelles que busquen tenir una pell bonica i lliure de taques

En les èpoques en què el sol és implacable o fins i tot en els dies de platja, la nostra pell corre el risc de generar taques o d'adquirir un mal bronzejat per falta de protecció i és per això mateix que aquesta crema és tan bona.

És ideal per utilitzar-la de forma diària i protegir-nos del sol gràcies a la seva protecció contra rajos ultraviolats (també protegeix contra altres rajos i altres tipus de llums). Tanmateix, aquesta crema és molt bona també per fer que la nostra pell tingui un millor aspecte.

Així com ho estàs llegint, aquesta crema de Mercadona compta amb àcid hialurònic en la seva fórmula, la qual cosa fa que sigui molt bona perquè la nostra pell pugui tenir un millor aspecte, a més que també evita l'envelliment prematur, la qual cosa és una cosa que li ve com a anell al dit a moltes.

També prevé taques solars i gràcies a la seva fórmula és capaç d'hidratar la pell, per la qual cosa no és tan sols una crema per protegir la pell dels rajos de sol, sinó que també és una per protegir a la pell en general i fer que la mateixa tingui un bon aspecte sense necessitat de molt, a més que és perfecta per al rostre, coll, pit, braços i altres.