Una cosa que encanta a tothom és el bon gust que pot deixar una bona mostassa amb una mica de mel. La sinergia entre aquests dos ingredients és increïble, creant un sabor inigualable i és per això que Mercadona ha posat aquesta mel mostassa a la venda a les seves botigues.

Aquesta salsa que ha arribat a les botigues del supermercat valencià és de la marca Hacendado i té un sabor de meravella que va bé amb un munt de receptes, sobretot amanides i carns.

Té un preu també molt bo que l'ha fet posicionar-se com una de les millors salses que pots comprar ara mateix dins de Mercadona, doncs només té un preu d'1,50 euros, la qual cosa fa que estigui sota les mirades de tot el món.

Mostassa
Mostassa

Aquesta mostassa mel d'Hacendado és potser la més deliciosa combinació que hem provat en molt temps

Sempre que es fa carn, per assaonar, glacejar o donar un toc diferent, la mel i la mostassa van de la mà i fan molt bon equip. Aquests dos ingredients junts es complementen un a l'altre, deixant que la nostra boca pugui experimentar alhora el gust de l'agre i del dolç sense cap problema.

En aquesta presentació d'Hacendado podem trobar-nos un envàs amb un contingut de mostassa i mel lligat de la millor forma, sent ideal per a tota mena de receptes. Ve totalment preparada, per la qual cosa no hauràs de preocupar-te per cap tipus de preparatiu extra en absolut.

És molt bona mel mostassa, a més que té un contingut de 325 grams, prou com per donar-li el toc mestre a amanides o talls de carn. El seu envàs és bastant fàcil d'obrir i no compta amb conservants ni colorants, per la qual cosa és una salsa bastant saludable.

El seu preu d'1,50 euros fa que sigui una salsa més que perfecta, la qual podràs comprar a qualsevol botiga de Mercadona, el que fa que sigui una molt bona opció per tenir els nostres condiments i salses totalment complets a casa.