Últimament Mercadona ha encertat amb els aliments congelats i per descomptat les croquetes de pollastre d'Hacendado ultracongelades s'ubiquen entre les favorites. Primer el seu sabor és molt agradable i complementen molt bé a qualsevol dels plats a què s'incorporin. Per això ha incrementat la venda del producte en curt temps, ubicant-se entre les més venudes, ja que les persones desitgen tenir aquest plat típic espanyol a casa sense gaire esforç.

Les teves reunions no seran igual sense les noves croquetes de pollastre de Mercadona

La millor de les croquetes de pollastre Hacendado de Mercadona és que pots menjar-les en qualsevol moment i duren molt ja que el seu sistema de conservació garanteix la preservació de les seves propietats. Aquestes divines croquetes normalment s'aconsegueixen en presències de 500 g que contenen entre 15 i 20 unitats.

Són molt versàtils perquè les pots preparar fregides en paella o fregidora de forn, enfornades i altres preparacions que se t'ocorrin.

Es poden menjar soles o acompanyades doncs per si soles ja tenen una bona saó i un marcat sabor a pollastre. Un altre dels avantatges que presenta és que no s'han de descongelar per poder preparar-les, simplement les saques uns 5 minuts abans per poder manipular-les amb facilitat.

Croquetes de Mercadona
Croquetes de Mercadona

La seva mida és ideal per utilitzar-les per al pica-pica en qualsevol reunió o fins i tot com una entrada o aperitiu a plats més elaborats. El que més ha cridat l'atenció és que realment semblen preparades a casa, per això els comensals rarament sabran que són comprades.

Aquest producte es troba entre els favorits de les ofertes congelades de Mercadona, ja que les mares han observat que als petits els encanta i són una gran opció per als seus berenars o dies de passeig.

Cada presència ho pots trobar a la secció de congelats de Mercadona amb altres paquets de croquetes de la mateixa marca, per uns 3 € per això et recomanem comprar-ne immediatament alguns ja que s'esgoten ràpidament.