Aquest oli de Mercadona s'ha guanyat tota la popularitat per aquest un oli que retarda el creixement del borrissol, sent ideal per lluir els teus biquinis, camises de tirants, vestits curts i tot el que se t'ocorri, sense preocupar-te per depilar-te tots els dies.

Dels productes més reeixits de Mercadona

Un producte de Mercadona que s'adapta a tota mena de pell i té un efecte directe grapegi el bonic per retardar el creixement del borrissol a les zones depilades. Té propietats naturals que li aporten nutrició a la pell, a més d'hidratar-la i calmar també la coïssor després d'haver fet la depilació.

Dins dels components que aporten tots aquests beneficis a la pell es troben el germen de blat, la vitamina E i l'oli d'ametlles que en conjunt s'encarreguen de fer que el borrissol no creixi tan ràpid.

Oli de Mercadona
Oli de Mercadona

Pots utilitzar-lo després de la depilació, per restaurar l'estat de la pell i ajudar que aquesta conservi la suavitat i la brillantor fins i tot després de la depilació. És un oli de fàcil aplicació i que a més resulta bastant rendible.

Aquest oli ve en una presentació d'esprai, sota la marca Deliplus i que s'ha guanyat el reconeixement de totes, per la qual cosa s'ha convertit en un èxit de vendes dins de la cadena i cada vegada amb més les persones que volen aconseguir-lo.

És un oli que per a moltes s'ha convertit en l'acompanyant perfecte per a la seva rutina de bellesa diària o de depilat, doncs a més de retardar el creixement del borrissol, les seves propietats aporten grans beneficis a la pell que transcendeixen més enllà.

Per conèixer la seva disponibilitat a les diferents botigues, és necessari que vagis i indaguis pel teu propi compte a la secció de cura personal, ja que s'esgota ràpidament i no podem assegurar res.

El preu que té aquest oli tan reeixit de Mercadona és de 7,99 euros, així que pots aconseguir diverses unitats sense haver de desajustar el teu pressupost.