Entre les apostes més fortes de Mercadona, la secció d'enfornats és una de les més reeixides. Aquí la cadena valenciana de supermercats aplica les seves principals premisses, que passen per vendre productes d'alta qualitat, fer-ho a costos ajustats i amb opcions per a tota mena de consumidors. I el cert és que l'estratègia no els va gens malament, ja que és una de les seccions més visitades de la companyia.

En aquesta secció podem trobar tota mena de productes que es venen en una fleca convencional. Des de pastes fins a barres de pa, passant per snacks com els croissants de frankfurt o les coques. Encara que són els pans els que s'emporten la major part del protagonisme.

Mercadona es fa fort a la seva secció d'enfornats

El motiu és que Mercadona té tota mena de pans al seu catàleg. Entre altres, els de cereals com a espelta o sègol, d'olives negres, de pipes de carbassa, de nous, de sis cereals, d'oli, de motllo, sense gluten, integrals, pites, amb massa mare o cruixents. I no només això. A Mercadona també ajusten les receptes per adequar-les a les tendències de consum i alimentació dels seus clients.

En aquest sentit, el futur apunta dietes saludables de les que es cuiden del nostre sistema immunològic, elaborades a partir de productes frescos, naturals i saludables. I per això Mercadona ha introduït al seu catàleg un pa que bé podria ser d'aquest futur.

El pa de motllo de civada estrena recepta

En realitat no estem parlant d'un nou pa, sinó una nova recepta per a un dels seus pans. Concretament, per al pa de motllo amb civada, elaborat per l'empresa Totaler Morato Iberia establerta a Màlaga.

 

El productor i proveïdor de Mercadona ha decidit apostar per utilitzar per a la seva elaboració farina de blat 100% integral. I això no és tot. També ha augmentat el percentatge de civada per ració fins i tot un 35% i ha eliminat sucres de la recepta.