Que millor que aquest or líquid per endolcir els teus dies? És un dels superaliments més apreciats des de fa milers d'anys. Per això et volem proposar la mel en bresca que té el Club del Gurmet d'El Corte Inglés, ja que aquesta és una de les més ben classificades d'Espanya.

Sense exageracions, una de les millors mels d'Espanya és la de Floralia Miel. Des de fa moltes dècades operen al mercat i han demostrat que són apicultors experts. Particularment, en el Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs una mel en bresca multifloral. Amb un sabor intens i inclinació envers les flors de farigola, lavanda i espècies. L'olor també és singular, molt fruiter amb petites notes a bosc. Ara bé, no es tracta d'una mel excessivament dolça. La seva característica distintiva és que té un gran contrast entre el gust encaramel·lat i un lleuger picant.

Mel en bresca Floralia2

Mel en bresca Floralia / El Corte Inglés

Com comprendràs, no és ordinària. I això es deu a que el tractament dels ruscos i l'hàbitat de les abelles dista molt de l'acostumat. No es fan servir pesticides i la seva llar és un entorn natural saludable. Per aquesta raó s'ha tornat tan popular i competitiva al mercat. El pes d'aquest tros de bresca es troba entre 350 i 400 g, i està disponible per un preu de 10,90 euros. Vols saber una mica més?

Alguns beneficis de la mel en bresca que hi ha en el Gurmet d'El Corte Inglés

Com que la mel és en bresca, significa que no ha estat manipulada. Totes les seves propietats estan intactes. Es troba el pròpolis, el pol·len i la gelea reial que contenen un alt contingut de nutrients en favor del sistema immunitari. Prevé i tracta refredats, infeccions de coll, sinusitis, otitis i combat l'al·lèrgia primaveral.

Mel en bresca Floralia1

Mel en bresca Floralia / El Corte Inglés

A més, t'ajuda a reduir el colesterol dolent, regular els triglicèrids i la pressió arterial i més. I, per descomptat, es coneixen bé les seves funcions antisèptiques i cicatritzants.

D'altra banda, si es consumeix la mel directament de la bresca és millor que la mel filtrada. La bresca és totalment comestible.

Mel en bresca Floralia

Mel en bresca Floralia / El Corte Inglés

Sabem que et meravellarà l'ardu treball de les abelles en el seu estat més autèntic. Visita el Gurmet d'El Corte Inglés per rebre'n més.