Quan la temperatura comença a descendir és moment de preparar el rebost amb comestibles que siguin reconfortants. Et ve de gust provar una beguda de qualitat? Et recomanem el te que va barrejar Eduard VII el 1902. I és que, casualment, s'ha convertit en un dels més venuts en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés per 9,95 euros. Gaudeix d'una infusió com ho faria la reialesa anglesa.

Fortnum and Mason és la marca que està arrasant en vendes a El Corte Inglés i volem que sàpigues què tan especial és aquesta empresa. Les seves primeres botigues van ser erigides el 1707 i ràpidament es van tornar la sensació de les grans cases angleses, ja que només oferien productes de la més alta gamma. També destaquen, entre altres coses, per proveir queviures i conserves en les guerres napoleòniques a les forces nacionals.

I, per descomptat, eren els proveïdors oficials de la reina en l'època Victoriana. Encara que el més transcendental de tot seria la petició d'Eduard VII el que li donaria vida al te que avui triomfa en el grup de distribució mundial.

Té Royal Blend Fortnum & Mason

Té Royal Blend Fortnum & Mason / El Corte Inglés

El te que va manar crear Eduard VII, actualment a la venda en el Gurmet d'El Corte Inglés

El 1902, poc després d'assumir el càrrec de monarca, el Rei Eduard VII va comandar a Fortnum & Mason perquè dissenyessin un te exclusiu per a ell. D'aquesta missió va néixer el Royal Blend, elaborat amb fulles de Ceilan. El seu sabor és especial, intens, dolç i té un final persistent. Però aquest, al marge de ser un te de Ceilan, té certs tocs de mel i malta. Una absoluta delícia per al gust i l'olfacte, ja que es pot percebre una mica de fusta i cítrics quan està acabat de fer.

Es presenta en una llauna amb disseny exclusiu de 125 g, el preu dels quals és de 9,95 euros. El millor és que es pot prendre a qualsevol hora, a causa que és l'acompanyant perfecte per a l'esmorzar, el dinar o el sopar. Serveix-lo sol o amb un toc de llet, de qualsevol manera entendràs per què és la marca predilecta de la reialesa des de fa més de 100 anys. En el Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs la delícia real més adequada per a totes les temporades venidores.