Mercadona aprofita la temporada per llançar el seu pastís carrot que es converteix ràpidament en la favorita dels amants d'aquest sabor. A la secció de congelats, amb pa de pessic de pastanaga i un farcit en crema de formatge, que és la combinació perfecta.

Fins a 10 racions al nou pastís de Mercadona

És el pastís de Mercadona amb què sorprendràs els teus convidats i familiars perquè combina, sabor, textura, i a més amb porcions perfectes perquè tots quedin satisfets. El pa de pessic compta amb els ingredients clàssics de sempre, com a farina de blat, ou, sucre i altres ingredients que aporten textura i un acabat esponjós per menjar gaudir d'aquest pastís des de principi a final.

Carrot cake de Mercadona
Carrot cake de Mercadona

Compta amb pastanaga com a ingredient principal, el qual li aporta aquest sabor tradicional que és un clàssic de la cuina, a més de donar-li aquest efecte taronja que et farà identificar el pastís des del primer moment que la vegis. El farcit per la seva part, està elaborat a partir de crema de formatge i compta amb altres components lactis que aporten textura, sabor i aconsegueixen el millor dels contrastos al paladar, amb aquest toc àcid lleuger que ens encanta en aquest tipus de farcits, i que són el secret més ben guardat d'aquest tipus de pastissos. Un pastís de dues capes, que compta amb farcit al mig, i alhora s'ubica en la part superior per aconseguir una textura cremosa, i que puguis gaudir d'ambdós sabors en cada cullerada.

Toc de caramel per a sabor únic al pastís de Mercadona

El pa de pessic de pastanaga per si només és un gran encert de la rebosteria a Mercadona, però a més hem topat que compta amb un toc de salsa de caramel tant al farcit com en la part superior, que li aporta un toc dolç i que en combinació amb el formatge crema, és una explosió de sabor al paladar. Aquest xarop de caramel ve acompanyat a més de trossos de nous i fruita seca en la part superior, per agregar un efecte crocant a cada mossegada i que gaudeixis d'un pastís que ho té tot.

En ser un producte de la secció de congelats de Mercadona, el recomanable és mantenir temperatures baixes, aproximadament de -18°C per no trencar amb la cadena de fred. Per consumir-la, el recomanable és que la deixis fora del congelador almenys 3 hores abans i a temperatura ambienti, encara que si prefereixes passar-la al costat de la nevera, també pots fer-ho, però el temps d'espera serà de 4 hores i mitja aproximadament. Cada un dels pastissos carrot de Mercadona té un pes aproximat de 750 grams, i és suficient per complaure 10 comensals. El preu pel qual pots aconseguir-la ara mateix és d'11 euros.