Massimo Dutti enamora les amants de la platja i piscina amb el seu nou banyador asimètric que ha impactat més que res per l'atrevit que es veu, però això sense deixar de banda l'estil i l'elegància que un banyador pot arribar a tenir.

No només és un banyador atractiu i molt dinàmic d'utilitzar a l'hora de banyar-nos, sinó que també és bastant còmode, tenint un estil que molt pocs banyadors arriben a tenir a l'hora de quedar en un cos.

Té un color molt versàtil i està disponible a dues talles, per la qual cosa és el moment ideal per aconseguir aquest banyador, sobretot perquè costa 49,95 euros en aquests moments, sent així una compra perfecta.

Banyador de Massimo Dutti
Banyador de Massimo Dutti

Aquest banyador és una total meravella per tot l'aspecte que té

El disseny asimètric que té aquest banyador li dona el luxe de ser molt atractiu sense necessitat de molt. Gràcies al seu disseny asimètric sembla que fos de dues peces, una cosa que ha encantat molt a totes les que han aconseguit aquest banyador, el qual és perfecte per utilitzar tant a la piscina com a la platja.

Té un color caqui que permet que es pugui utilitzar per qualsevol sense importar res, a més que aquest color és un que va molt bé per a dies de platja. Compta també amb vores blanques, la qual cosa li queda molt bé a aquest banyador a causa del seu estil.

És bastant còmode i el seu teixit és resistent als rajos de sol i també a l'aigua, per la qual cosa realment és un banyador de qualitat. Per si fos poc, és bastant fàcil de posar, així que el seu estil no t'intimidi en absolut.

Podràs comprar-lo directament a través de la botiga online de Massimo Dutti i aconseguir-lo a les talles S i M, ja que les altres talles actualment estan esgotades. Tanmateix, si alguna d'aquestes és la teva talla, no dubtis gens ni mica a aconseguir la teva.