Quan semblava que Massimo Dutti no podria sorprendre'ns més, ens hem trobat banyador que modela la figura, s'ajusta a totes les mesurades i que té un escot elegant en la part davantera que no hem vist en cap altre disseny.

És l'encert de Massimo Dutti per a l'estiu

Aquest és el banyador amb què Massimo Dutti s'avança a totes les marques, i tot i que encara falta per a la temporada de platja, no tenim dubtes que voldràs tenir-ho a l'armari des de ja. Es tracta d'un banyador llis i enter que modela totes les corbes de la figura sense la necessitat de costures molestes o que acabin deixant marques. El seu disseny és modern, amb escot en V pronunciat que s'emmotlla al bust amb delicadesa i deixa veure la pell amb molta elegància i sense renunciar a l'estil en cap moment. Amb vores de rivet gruixut per emmotllar-se millor a la part davantera i que crea un efecte únic a totes les figures.

Banyador de Massimo Dutti
Banyador de Massimo Dutti

És un banyador amb acabat delicat i suau, amb plecs delicats que són propis del teixit i que fan que l'abdomen i la cintura lluin molt més estilitzats. El disseny de camals amb tall alt et permet lluir les cames per complet, comptant a més amb un bo emmotlli als glutis per ressaltar tots els teus atributs des de qualsevol punt de mira. L'escot en la part davantera és tot un encant, però també compta amb un escot en la part posterior que és tot un encant. D'acabat rodó, i que s'estén gairebé fins a l'esquena baixa per crear el millor efecte a la figura.

Aquest banyador compta a més amb tirants fins que et permeten ajustar-lo en diferents posicions, amb sivelles petites i metàl·liques que entren a to i mantenen el disseny ajustat a les espatlles en tot moment per crear el millor dels efectes. El disseny per si sol és molt elegant i afavoridor, però sens dubte el teixit és un dels grans responsables d'això. Es tracta d'un disseny que s'ha confeccionat en poliamida i elastà per oferir-te el millor dels estils i aquest acabat suau de què totes parlaran per a l'estiu. A més, compta amb un gran percentatge de poliamida reciclada, el que ho fa encara més exclusiu i realça el seu procés de confecció.

És un disseny més que afavoridor, però a més ho hem trobat en dos colors als que no pots dir que no perquè combinen amb tots els estils i figures des del primer moment. Pots triar ara mateix aquest banyador enter en negre o en cru, sent ambdós igual d'afavoridors i encantadors. Les talles per a ambdós models van des de la XS fins a la L i com ja saps, trobes a Massimo Dutti una guia de talles per confirmar les mesures i elegir el que millor va amb les teves mesures. Pots consultar la disponibilitat de talles per a cada color al moment de fer la teva compra. El preu és el mateix per a ambdós models, així que t'avancem que pots aconseguir aquest disseny de Massimo Dutti ara mateix per 49,95 euros.