Mercadona presenta la seva col·lecció de maquillatge per a aquest estiu. Es diu Sun Party i s'inspira en els càlids reflexos del sol. Aquesta col·lecció, d'edició limitada, ret homenatge a la vitalitat, amb una gamma de colors que combinen a la perfecció i que aporta grans dosis d'optimisme. Així són els productes per a un maquillatge perfecte i al millor preu: cap dels productes no arriba als deu euros.

Nova col·lecció de maquillatge de Mercadona

La nova línia d'estiu de la cadena valenciana de supermercats inclou diversos articles per entrar a l'estació més esperada amb la millor cara.

El primer producte és l'anomenat Make up fixer, un fixador il·luminador per mantenir el maquillatge al seu lloc amb un acabat lluminós. Es tracta d'un esprai tònic que manté la pell hidratada alhora que fixa el maquillatge. No dona color a la pell, conté perla i fa olor de roses blanques.

'Sun Party': converteix l'estiu en una festa

Només cal vaporitzar una petita quantitat a 20 centímetres del rostre i deixar que s'assequi, abans del maquillatge com primer, o després com a fixador.

Make up fixer Sun Party / MercadonaMake up fixer Sun Party, costa 6 euros / Mercadona

Seguint per les ungles, Mercadona ha llançat dos gels per tractar les zones més delicades i alhora resistents dels dits. Un d'ells és nutritiu i conté extracte de papaia, ric en vitamina A. L'altre és antioxidant, amb un complex ric en vitamines B i C.

Els millors preus: menys de deu euros

En tercer lloc, la col·lecció dona especial importància a la mirada, amb la seva màscara i sèrum de pestanyes Panoramic. El sèrum, amb la seva textura en oli, contribueix a recuperar la seva suavitat i fortalesa gràcies a una fórmula que les nodreix cada dia.

Conté oli d'argània, ingredient conegut per les seves propietats nutritives, antioxidants i emol·lients; i extracte d'alga vermella, rica en aminoàcids i minerals, amb acció protectora i enfortidora de les pestanyes. El seu ús continuat afavoreix unes pestanyes i celles boniques i saludables.

Màscara de pestanyes Sun Party / MercadonaMàscara i sérum de pestanyes Sun Party, costen 4 i 5 euros / Mercadona

Es pot posar abans del maquillatge o abans de dormir.

Pestanyes, llavis i cara impecables

Per la seva part, la màscara de pestanyes obre i il·lumina la mirada, allargant, corbant i donant volum a les pestanyes amb un acabat negre mat intens.

I per aconseguir l'efecte més perseguit de l'estiu -el maquillatge Sun Kissed-, la línia ho té tot planejat amb la seva paleta d'ombres i il·luminadors, que ajuden a aconseguir l'efecte de moda: "bona cara" amb tons terra i daurats per a rostre i ulls. Un look discret, però molt afavoridor.

Paleta Sun Party / MercadonaPaleta Sun Party per 7 euros / Mercadona

Inclou 8 ombres d'ulls d'acabats mate, setinat i perlat; 2 d'il·luminadors per donar-li tocs de llum al rostre i un còmode mirall per maquillar-se o retocar-se en qualsevol lloc.

Pintallavis en retolador, la gran novetat

Al web de la marca aconsellen ressaltar algunes zones del rostre com el nas, el llavi, la part superior dels pòmuls o les parpelles per sota de les celles per a una pell bronzejada i radiant.

Pintallavis retolador / MercadonaPintallavis retolador que val 5 euros / Mercadona

I per acabar la sessió de "xapa i pintura", Mercadona inclou un nou pintallavis en format retolador i disponible en tres tons: rosa, vermell i morat.

La seva fórmula seca al contacte amb el llavi aconsegueix un acabat còmode i sense que el producte es transfereixi, una cosa que resulta especialment important en aquests temps en què estem obligats a portar màscara durant moltes hores.