Disposat a invertir en la teva salut bucal comptant amb un pressupost reduït? No necessitaràs dentistes amb l'aparell econòmic que Lidl té a la venda que evitarà les càries a les teves dents. Un aparell que ens ajudarà a complementar la neteja de la nostra boca sense haver de passar hores raspallant-nos.

Aquest aparell és un irrigador bucal de Nevadent que ha causat sensació dins de la botiga online de la companyia alemanya a causa de l'útil que és per netejar les nostres dents, a més, que la mateixa està a un molt bon preu.

Costa menys del que et gastaries en un dentista, i estem segurs que una bona neteja bucal no et sortiria en cap altre costat tan sols a 19,99 euros. Vols gaudir d'una boca molt més neta? Queda't amb nosaltres.

Completa la teva neteja bucal amb Nevadent i el seu irrigador bucal amb intensitat regulable

L'irrigador d'intensitat regulable de Nevadent ens sembla elegant i encaixarà a la perfecció a qualsevol bany. Té un disseny ergonòmic que facilita el seu ús i està fabricat amb plàstic ABS, pel que és un aparell bastant resistent a l'aigua i a la humitat.

Irrigador bucal de Lidl

Irrigador bucal de Lidl

Aquest model funciona amb una bateria recarregable que és capaç de durar prou com per poder utilitzar-lo cada dia sense interrupcions. Inclou el carregador i la bateria. Gràcies al seu raig pot netejar aquestes àrees de les nostres dents i boca que el nostre raspall no pot, a més, és ideal per remoure restes de menjar i per estimular les genives.

El seu dipòsit d'aigua integrat al mànec amb capacitat de 130 ml és fàcil d'omplir i inclou dos broquets amb anelles de diferents colors perquè puguis utilitzar-lo sense confusió amb la teva parella. A més, gràcies a les seves mesures, el podrem col·locar a qualsevol part del nostre bany sense problemes.

El seu raig és regulable fins i tot en tres posicions diferents (suau, normal i raig), cada un amb una finalitat diferent. Costa menys del que et costarà una sola consulta en el dentista i durarà amb tu un llarg temps, així que no esperis a aconseguir aquest irrigador bucal.