A Lidl tenen molt clara una cosa: si alguna cosa funciona, el millor que es pot fer no és tan sols no tocar-lo, sinó potenciar-lo al màxim. I això és el que estan fent precisament amb una de les seves categories de productes que més alegries els estan donant als alemanys en els últims temps.

No és cap altra que la dels mobles i els objectes de decoració per a la casa. Si bé és cert que continuen sent molts els que, a l'hora d'anar a buscar un moble van a cadenes com Ikea o Leroy Merlin, entre d'altres, també ho és que Lidl, a poc a poc, ha anat guanyant terreny en aquesta nova batalla en la qual s'han ficat.

Una batalla en la qual, com bé saben a la cadena alemanya, és precisament el preu el millor argument de venda que tenen a favor seu. I és que, per molt que el seu catàleg de mobles i objectes de decoració no deixi de créixer, al final són molts els que van a ells en cerca, sobretot, d'una excel·lent relació qualitat/preu.

El llum de Lidl que no deixa indiferent a ningú

És per això que, sentint-se ja part important d'aquest sector, a Lidl aposten de tant en tant per opcions que surten una mica de la norma, per mobles o productes els dissenys dels quals no és que siguin precisament convencionals.

lampara Lidl

El Llum led de peu que venen a Lidl - Lidl

Un bon exemple d'això és el Llum led dempeus, un llum que sembla servei d'un museu d'art modern i que, sens dubte, s'allunya molt dels dissenys convencionals.

Com apunten en la descripció del producte, aquest llum compta amb un "segment base de LED's es pot muntar amb qualsevol direcció de la il·luminació", un" segment superior de LED's amb articulació giratòria per a una orientació variable" així com amb un "atenuador tàctil de regulació contínua amb funció de memòria".

El millor de tot i el que fa d'aquest llum una de les que més crida l'atenció no és tan sols el seu disseny, sinó també el seu preu. I és que aquest Llum led de peu costa tan sols 44,99 euros, un preu molt top tenint en compte que no és precisament un llum a l'ús.

Falta saber ara si aquesta arriscada aposta dels alemanys tindrà o no èxit a Espanya. El cert és que, veient la trajectòria més que positiva dels germànics, tot apunta que haurà mesurat molt bé el seu possible èxit.