Hi ha objectes que no són fàcils de netejar. Començant per les joies, però seguint per les ulleres, les dentadures postisses, les monedes... Una sèrie d'objectes per als quals Lidl té un article a la venda que t'ajudarà a mantenir-los nets i lluents

La multinacional alemanya ofereix als seus clients un netejador ultrasònic que et permetrà netejar de forma suau però en profunditat tots els objectes que vulguis. Lidl ho anuncia per a joies, monedes, ulleres o dentadures postisses, però és útil per a molts altres objectes.

Netejador ultrasonico de SilverCrest a la venda en Lidl1

Netejador ultrasónic de SilverCrest a la venda a Lidl

Lidl té al seu catàleg un netejador ultrasònic per als teus objectes personals

De fet, cada caixa|capsa d'aquest producte inclou un dipòsit d'acer inoxidable amb marques d'ompliment per a objectes convencionals, però també un suport corb per a rellotges i suport per a CD, DVD i discos Blu-ray.

Aquest netejador ultrasònic a la venda a Lidl té una potència de 50 W i treballa amb ones ultrasòniques de 48.000 oscil·lacions per segon. És a dir, a una freqüència de 48 kHz.

Pantalla LED i mesures compactes

Per controlar aquest netejador ultrasònic del catàleg de Lidl disposaràs d'una pantalla LED en la qual podràs programar un temporitzador en intervals de 90, 180, 280, 380 i 480 segons i controlar a tota hora el temps que queda.

Netejador ultrasonico de SilverCrest a la venda a Lidl

Netejador ultrasónic de SilverCrest a la venda a Lidl

D'altra banda, el dipòsit d'acer inoxidable d'aquest netejador de Lidl té una capacitat de 600 ml. En total té unes mesures de 21,6 cm x 13,6 cm x 17,4 cm. I funciona endollat al corrent amb un cable d'1,6 metres que t'atorgaran un ampli radi d'acció.

Finalment, aquest netejador ultrasònic el fabrica SilverCrest, una de les proveïdores habituals de la cadena de distribució alemanya en electrodomèstics. I té un preu de 19,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament|tramesa.