El fred s'intensifica en bona part de la geografia i, si no ho has fet ja, potser et convé equipar la teva casa amb alguns elements que t'ajudin a reduir les factures de consum en calefacció com les de la llum o el gas. I si aquests a més et permeten millorar l'estètica de casa teva, ja serà perfecte.

Una combinació que pots aconseguir en la distribuïdora francesa Leroy Merlin. Ja saps que la multinacional proposa nombroses solucions per millorar l'habitabilitat a la llar. Solucions que, a més, en moltes ocasions ajuden a reduir la factura de la llum. I entre els productes més venuts destaquen els estors.

Leroy Merlin aposta fort pels estors

Estors que bé podrien ser les persianes del futur, ja que a més de disseny permeten aïllar la llar, rebaixant el consum d'energia i millorant l'estat del medi ambient. I és que una de les claus del futur és la sostenibilitat.

Estor Mesh a la venda a Leroy Merlin

Estor Mesh a la venda en Leroy Merlin / Leroy Merlin

Els estors de Leroy Merlin tenen una excel·lent qualitat, tant referent al disseny com al material utilitzat per a la seva fabricació. I els tens de tota mena.

Tot són avantatges als estors de Leroy Merlin

En diferents colors amb models en verd, rosa, blanc, plata, gris i molts altres. I els tens opacs o translúcids. Aquests últims no només t'aïllen del fred, sinó que deixen entrar la claredat de fora perquè puguis consumir menys llum. Ja no necessitaràs tenir els teus llums i llums encesos durant tot el dia, ja que l'estor translúcid permet el pas correcte de la llum natural.

Estors Leroy Merlin

Així mateix, els estors de Leroy Merlin també són aptes per a la paret o per al sostre, per si els vols utilitzar per a la finestra de les golfes.

Però les bondats dels estors de Leroy Merlin no acaben aquí. Perquè instal·lar-los no requereix res complicat. No requereixen reformes ni sistemes elaborats. Així podràs instal·lar-los quan vulguis, ja sigui a casa o en el teu negoci, sense que hagis d'aturar l'activitat.

Les opcions de Leroy Merlin en estors són nombroses. Les tens de moltes mesures, colors i preus. Aquests arrenquen en els 13,99 euros per al més econòmic, que és l'enrotllable Macau blanca de 45 cm d'ample per 250 cm d'alt.

Estor enrotllable Macau blanc

Estor enrotllable Macau blanc / Leroy Merlin

Encara que també tens l'estor enrotllable Opac Nash Piedra marró de 84 cm per 190 cm, a un preu de 17,99 €. Fa un cop d'ull al web de Leroy Merlin per trobar l'estor que millor s'adapti a les teves necessitats.