Encara que l'estiu ha acabat, són pocs els que estan disposats a renunciar als molts plaers que ens proporcionen les platges i el mar: relaxació, vistes increïbles, esport... És per això que ens n'hem anat fins a una de les ciutats costaneres més importants a Espanya, València, per conèixer de primera mà alguns dels hotels amb vista al mar més sol·licitats de la ciutat.

A la zona dels Poblats Marítims, hem trobat un hotel de 5 estrelles que està arrasant a Booking, Las Arenas Balneario Resort, en el que a més podem allotjar-nos 2 persones a partir de 216 euros, un preu molt competitiu tenint en compte les prestacions que ens ofereix aquest hotel de 5 estrelles i la seva ubicació espectacular al davant del mar.

arenasgrande

Vistes de l'hotel

A més, encara que ja hagi acabat l'estiu, el seu accés directe a la platja ens permet gaudir d'un relaxant passeig per la sorra o practicar una mica d'esport a la vora de la Mediterrània.

L'hotel compta amb accés directe a la platja

L'establiment Las Arenas Balneario compta amb un spa de luxe i 2 piscines a l'aire lliure obertes en temporada i envoltades de gandules, la qual cosa és ideal per acabar d'aprofitar els últims rajos de sol de temporada. L'spa compta amb una piscina coberta climatitzada amb vista als jardins. S'ofereixen massatges i tractaments de bellesa i també hi ha un gimnàs en el qual poder fer exercici en les nostres estones lliures.
Totes les habitacions d'aquest hotel de disseny ofereixen a més una elegant decoració en tons neutres.

sorres

Entrada a l'hotel

El restaurant Sorolla serveix cuina tradicional amb un toc creatiu. Els hostes podran gaudir d'un esmorzar bufet, a més d'aperitius lleugers al bar al costat de la piscina. A més de la qualitat del menjar, sempre estan atents a qualsevol particularitat, com llegim en el següent comentari: "Sobre l'esmorzar, molt contenta, ja que soc celíaca i tenien una gran varietat de coses sense gluten pel que no vaig tenir cap problema."
La puntuació global de l'hotel és de 8,9 a Booking, destacant positivament per la seva neteja (9,4), així com per la ubicació i el confort, aspectes en els que té un 9,3 de mitjana, la qual cosa parla de l'àmplia satisfacció dels clients.
Sabem que València és una de les ciutats a visitar a Espanya, per la seva gastronomia, el seu ambient i les seves platges, però és que a més ho podem fer en qualsevol època de l'any, ja que el seu clima temperat ens permet gaudir a l'aire lliure durant molts mesos.

arenas2

Zona de relaxació

És per això que aquesta ens sembla una gran oportunitat per allotjar-nos en un hotel amb totes les comoditats que puguem imaginar i sempre al davant del mar, sigui estiu o no.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)