Ikea no només té una gran quantitat de productes de gran funcionalitat al millor preu. També té un catàleg d'elements molt cridaners per la seva curiosa forma i el seu aspecte, i entre ells s'inclou un llum dempeus, que rep el nom de Lâgtryck en la pàgina web. El que la fa tan peculiar són les pantalles de forma ondulades i escultòriques, fetes a base de polièster reciclat, que donen un toc modern i innovador a totes les sales en les quals s'introdueixen.

Una vegada s'encenen, creen unes fascinants ombres, alhora que difonen una il·luminació suau i tènue per tota l'habitació. Això genera una sensació de calidesa que fan que l'estada sigui molt més acollidora, i és ideal perquè la col·loquin a qualsevol racó de la casa, tant el menjador, com el despatx o al costat del llit. És un dels últims productes que ha arribat a Ikea, i el preu de compra que té és de 40 euros.

Llum Lagytrick de Ikea

Llum Lâgtryck de Ikea

Les mesures que tenen són de 138 centímetres d'altura, mentre que l'amplada de la pantalla és de 24 cm, i la longitud del cable arriba fins als dos metres. L'únic que és necessari saber és que les bombetes no venen incloses amb el llum, i és necessari comprar-les a part. Es necessita comprar-ne tres, i sense sortir d'Ikea podem trobar una solució ràpidament, ja que té packs de dues bombetes LED, amb un preu de quatre euros. És a dir, que serien necessaris dos packs per al correcte funcionament d'aquest llum.

Immediatament, ja podríem gaudir del seu disseny, que sembla inspirat en alguna obra d'art del Museu d'Art Modern de Nova York, conegut com el MoMa.

No hi ha dubte que és una bona compra, i el seu preu està més que justificat.